„Elmentek a p*csába!” — Budai Gyulából őrjöngve tört elő a fideszes kultúra

Tombol az elegancia a kormányoldalon.

A Telex vette észre Budai Gyula Facebook-bejegyzését, amelyet azt követően tett ki, hogy Fekete-Győr András — szintén a legnagyobb közösségi oldalon — örülni merészelt Milák Kristóf úszónk aranyérmének.

A Momentum elnöke Milák győzelme után annyit írt ki a közösségi oldalra:

„Megvan a második aranyunk is, Milák Kristóf agyonverte a mezőnyt. Kiráz a hideg. Wow!”

Ez Budai Gyulánál annyira kiverte a biztosítékot, hogy pázmányi körmondatokban tört ki belőle a gyalázkodás, no és persze a kifogástalanul elegáns beszédstílus is.

Szokták mondani, hogy a stílus maga az ember, olvassuk tehát az alábbiakat ennek a szellemében (a helyesírást is érdemes figyelni):

„Ez már a legalja az ellenzéknek !

Persze azt eddig is tudtuk, hogy Fekete-Győr Andrásnak elég vastag bőr van az arcán, de amit Milák Kristóf olimpiai aranyérmét követően csinált, az már minden képzeletet túl szárnyal.

Az olimpia “ gyilkos” pártocska elnöke, aki mindent megtett azért, hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát, a Facebookon örvendezett a második magyar aranyérmek!

Elájulok ezen a csávón!

A kaméleon hozzá képest egy színtelen része a nagyvilágnak!

Ugyanezt játszotta el a budapesti foci EB-n is!

Mindenféle szarnak elmondta a magyar focit, majd ezek után ott páváskodott a Puskás Arénában a nemzeti válogatott mérkőzésein, és eljátszotta, hogy ő mekkora magyar drukker!

Fekete-Győr és pártja, a Momentum, és a teljes ellenzék zsigerből gyűlölik a magyar sportot!

( Hallotta már valaki Gyurcsányt, Dobrevet, Szabó Tímeát, stb gratulálni az olimpiai bajnokainknak ??
Szerintem senki nem hallotta őket, én biztos nem.

A Hosszú Katinkát ért támadások mögött is ez a sportellenes gyűlölet húzódik meg.

A háromszoros olimpiai bajnok,és megszámlálhatatlan világbajnoki címet elnyerő Hosszú Katinkát olyan aljas módon támadják, amire nincs szó!

Miért is ??

Mert alig várták már, hogy megtámadhassák azt a “Katinkát” ,aki a nemzet büszkesége, akinek olyan sokszor szólt a magyar himnusz olimpián és világversenyeken!

Alig várták, hogy ne győzzön, hogy ne úgy ússzon, ahogy szokott!

Erre vártak ezek a senkiháziak, ott a fotelban vagy a karosszékben, erre várt a magyar sportot gyűlölő “ internet népe”!

Én meg arra várok, hogy egy órát csináljatok végig abból, amit Hosszú Katinka egy nap, de szerintem ezeknek a fotel forradalmároknak egy hossz leúszása sem menne!

És ezek után jön ez az arcátlan Fekete-Győr, és eljátsza a “ nagy magyart” Milák Kristóf aranyérme miatt!

Na, elmentek a p.csába!”

Valódi Hírek