BRÉKING: Rogán Antal haverja 50 százalékos tulajdonrészt szerzett a 168 Óra kiadójában

Vége a sztorinak ellenzéki lapként.

Társtulajdonos lett a 168 Óra és az ELLE magazin kiadójában Shabi Michaeli izraeli-grúz kettős állampolgár – tudta meg a Media1.

A médiaipari szakportál azt írja, Michaeli 50 százalékos tulajdoni hányadot szerzett a Brit Mediában, pontosabban a cégcsoport mögött lévő holdingcégben, a Schwartz & Brit Média Holding Zrt.-ben.

A Brit Mediához (Schwartz & Brit Média Holding Zrt.) olyan médiatermékek tartoznak, mint a 168 Óra hetilap és a 168.hu, illetve év eleje óta az ELLE divatmagazin is.

Shabtai Michaeli / Fotó: Media1

Michaeli neve egyelőre nem jelent meg hivatalosan a céginformációs szolgáltatásban, a Media1 információi szerint azonban

a papírokat már aláírták, és a bejegyzése már folyamatban van.

A befektetés tényét ugyanis maga Michaeli és Milkovics Pál, a Brit Media / Schwartz & Brit Média Holding Zrt. vezérigazgatója és eddigi fő tulajdonosa is megerősítette a portálnak.

Az izreali-grúzi üzletember a Princess Pékség tulajdonosaként, illetve arról ismert, hogy 2017-ben az azóta megszűnt MikroCredit Zrt. nevű vállalkozásán keresztül gyorskölcsönökkel is foglalkozni kezdett. Neve ugyanakkor évekkel ezelőtt a kormányzati reklámokért felelős politikus, Rogán Antal barátjaként is előkerült a sajtóban.

(Media1 nyomán)

Valódi Hírek