A drogtermesztő Fidelitas elnöke kijelentette: Teljesen jelentéktelenné vált a Momentum

A Fidelitas beszél jelentéktelenségről.

„A Momentum a tudatlanság és felelőtlenség pártjából a jelentéktelenség pártjává vált. Próbálnak valamennyire tényezőként fennmaradni Gyurcsány Ferenc politikai porondján, azonban amit most tettek a nemzeti konzultációs plakátok megrongálásával, az már ízléstelenség”

– jelentette ki a Fidelitas elnöke, Illés Boglárka a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A marihuána-termesztésben utazó ifjúsági szervezet elnöke emlékeztetett: a Momentum aktivistái a koronavírus-járványban elhunyt halottak számát ragasztották fel a mosolygós emojit ábrázoló, nemzeti konzultációs plakátra.

„Látható, hogy a Momentum annyira jelentéktelen, hogy minden megnyilvánulásuk után olvad a szimpatizánsaik száma” – jelentette ki a Fidesz drogtermelő központjának elnöke.

Illés Boglárka úgy látja, hogy a fiatalok számára továbbra is a Fidesz–KDNP kormánya jelenti az egyetlen alternatívát.

„Tisztázni kell, hogy ki melyik oldalon áll. A Fidelitas az élet mellett áll az önmegsemmisítés kultúrája helyett, amelyet a Momentum részéről gyakran tapasztalunk” – közölte a marihuánakirálynő.

A kannabisznevelde elnöke szerint „ha a Momentum érdekei úgy kívánják, a saját hazájuk érdekei ellen fordul akár egy határon túli kampány esetén, vagy éppen Brüsszelben”.

(Magyar Nemzet korrigálva)

Valódi Hírek