Varga Judit dühöng: Nagyon felhúzta az EU, mert nem tűrik tovább Orbánék aljasságait

Nem érti, mi történik.

Új Facebook-bejegyzést tett közzé Varga Judit, amelyben a melegellenessé tett pedofiltörvény miatt elindított kötelezettségszegési eljárást bírálta. Az igazságügyi miniszter posztjában arról írt, hogy a magyar „gyermekvédelmi törvény” nem ütközik uniós jogba.

Varga Judit bejegyzését teljes terjedelmében közöljük:

🎤 Ma reggel Szlovéniában, az informális Igazságügyi Tanács előtt a nemzetközi sajtó kérdéseire válaszolva elmondtam: a magyar gyermekvédelmi törvény nem ütközik uniós jogba. Az EU Alapjogi Chartája szerint is a szülők joga meghatározni, hogyan nevelik gyermekeiket.

❗️Továbbá sajnálatos, hogy a Bizottság ideológiai álláspontokat kever össze pénzügyi-szakmai kérdésekkel. A magyar RRF-tárgyalások zökkenőmentesen haladtak eddig. Nem értjük mi szükség van megint az ideológiai boszorkányüldözésre. A magyar embereknek járnak az RRF-források, ezért a pénzért a magyar emberek megdolgoztak!

‼️A nemzetközi sajtónak is világossá tettem: kibújt a szög a zsákból, az fáj a brüsszeli bürokratáknak, hogy az LMBTQ-aktivistákat nem engedjük a gyerekek közelébe.

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek