Varga Judit bepánikolt: Szerinte rettenetes dologra készül az Európai Bizottság

Óriási bajt vizionál.

Interjút adott Varga Judit a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Az igazságügyi miniszter a melegellenessé tett pedofiltörvényről osztotta meg gondolatait.

A politikus arról beszélt, hogy az Európai Bizottságot és az Európai Parlamentet zavarja a nemrég elfogadott törvény.

Az uniós testületek részéről „nagy európai agressziót” tapasztal,

amelyet Magyarországgal szemben alkalmaznak — bár azt elfelejtette, hogy a kormány nem egyenlő a magyar polgárok összességével.

Szerinte az EU udvariatlan megkereséssel jelentkezett be a kormánynál. A kabinetvezető nehezményezi, hogy a megszokott kéthónapos határidő helyett csak egyhetes időintervallumot adott meg a válaszra az EB.

Varga Judit szerint a magyar kormány válaszában kifejezte, elutasítják, hogy a Bizottság vagy más testület előírja, „ki hogyan éljen, hogyan gondolkodjon és a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket„. Elmondása szerint a kormány „nagyon konstruktív” együttműködésre törekedett az uniós testületekkel.

Arról is beszélt, hogy az Európai Unió hatóságai

megállapították, a melegellenessé tett pedofiltörvénnyel szinte minden normát megsértett a magyar kormány.

Varga szerint a gyermeknevelés jogállami hatáskör, és az uniós Alapjogi Charta is kimondta, hogy a szülők joga eldönteni, hogyan nevelik gyermekeiket. Ennek ellenére úgy látja, az Unió azért küzd, hogy az óvodákba és az iskolákba is bekerülhessenek a melegközösség jogaiért küzdő szervezetek.

Bár azt nem tette hozzá, hogy az EU

nem a szülők gyermeknevelési elveiről fogalmazott meg bírálatot, hanem a melegeket diszkrimináló passzusok miatt.

Varga azt is elmondta, a Bizottságnak „újabb igényei lettek” a koronavírus utáni magyar helyreállítási tervvel kapcsolatban, miután a magyar Országgyűlés elfogadta a pedofiltörvényt. Ezzel kapcsolatban kifejezte, szerinte a kettőt nem lehet összekapcsolni, mert „a kettőnek nincs semmi köze egymáshoz”.

Hozzátette, nem lehet ideológiai feltételekhez kötni a pénzek kifizetését. Azt már nem tette hozzá, hogy pontosan milyen ideológiákról beszélt, de a kormánynarratíva alapján nem nehéz kitalálni: sorosizmus, gyurcsányizmus, liberalizmus, kommunizmus, zöldterror.

(888.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek