Miért nem kap a hegyekben álló Pfizerből, akinek a kínai gagyitól nem termelődött antitestje?

Nem jár első osztályú nyugati vakcina annak, aki 40 éven át fizette a tb-t.

Újabb félmillió adag első osztályú, nyugati Pfizer oltóanyag érkezett a héten Magyarországra. A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. tájékoztatása szerint az e heti már a 28. magyarországi szállítmány az mRNS alapú oltóanyagból.

Ezzel már meghaladta a 6 milliót adagot a gyártó által hazánkba szállított Pfizer-vakcina mennyisége.

Magyarországon tehát az európai uniós beszerzésnek köszönhetően rengeteg nyugati oltóanyag állna rendelkezésre, hogy segítsenek azokon, akiknél a gagyi kínai „vakcina” hatására nem indult be a koronavírus elleni antitestek termelése.

Rengeteg negatív antitest-teszt nyomán a közelmúltban világossá vált, mekkora hiba volt politikai érdekből erőltetni az idősek Sinopharm-mal való oltását.

A „Sinopharm vakcinával oltottak negatív laboratóriumi eredményekkel” nevű Facebook-csoport több mint 6000 tagot számlál, és egyre bővül.

Az oltás utáni tesztek hiánya miatt ennél jóval több, akár sok százezer érintettje is lehet a kormány melléfogásának.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ indoklásában azt írta, hogy nemhogy nem támogatja, hanem egyenesen megtiltja a pórul járt sinopharmosoknak a harmadik, emlékeztető oltás beadását, mert az nincs benne a gyártó protokolljában.

A Fidesz-kormány inkább szórakozik az emberek egészségével, mint hogy elismerje: hibát követtek el, amikor politikai okokból erőltették a gagyi, uniós engedély nélküli kínai vakcinát.

 

Valódi Hírek