Retteg az államtitkár: „Terror” vár az országra, ha az ellenzék kerül hatalomra

Aggódik az ország jövőjéért.

Interjút adott Tállai András a Magyar Nemzetnek. A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára reagált Gyurcsány Ferenc júniusi parlamenti felszólalásaira, amely szerint csupán adócsökkentéssel nem lehet az ország jövőjét megalapozni.

Az államtitkár szerint általában nem könnyű megmondani, mire gondol a DK-elnök, és ez a helyzet sem különb. Úgy véli, Gyurcsány „elszólta magát„, és adóemelésre készül az ellenzék.

Úgy látja, „a baloldal (értsd: ellenzék)

nem arra használja az adórendszert, hogy adjon, hanem arra, hogy elvegyen,

hogy megbüntessen különféle társadalmi vagy vállalkozói csoportokat. Hogy megfélemlítse, ilyenformán is terrorban tartsa azokat, akiket valamiért nem kedvel” — fejezte ki véleményét a politikus.

Az államtitkár arra számít, hogy adóterrort fog alkalmazni kormányváltás esetén a jelenlegi ellenzék.

Ezt arra alapozza, hogy az összefogásban résztvevő pártok visszahoznák a 2010 előtt használt, a gazdagok számára magasabb, a szegények esetén pedig alacsonyabb adókulcsot alkalmazó többkulcsos rendszert.

Tállai Karácsony Gergelyről is kifejtette a véleményét. Szerinte ő csupán egy „kesztyűbáb„, amelyet jelenleg Gyurcsány Ferenc irányít. Szerinte a Tiborcz– és a Mészáros-adó ötlete is Gyurcsánytól származik, azonban Karácsony adja elő az ötletet.

Izgalmas ezt egy olyan párt politikusától hallani, amelynél a központi akarat érvényesülése az elsődleges cél. Nem véletlen az sem, hogy mindig ugyanazt az üzenetet harsogja a teljes Fidesz.

Tegnap Soros volt, ma Gyurcsány a főellenség — holnap vajon ki lesz?

(hvg.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek