Ebből baj lesz, Lölő! Jennifer Lopez határozottan kiállt a melegek jogai mellett

A melegek egyik legnagyobb ikonja húzná el Várkonyiék nótáját.

Csütörtökön reggel robbantotta a bombát a Blikk, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjére érkezik egy 300 milliós sztárvendég Jennifer Lopez személyében.

JLo azonban, úgy tűnik, nem osztja a magyar kormány véleményét az LMBTQI-közösségről, ami már csak abból is nyilvánvaló, hogy hétfőn az alábbi posztot tette ki Facebook-oldalára:

„Ti vagytok az erő… ti vagytok a szeretet… erősek és tökéletesek vagytok…”

— üzente azoknak a rajongóinak, akik az LMBTQI-közösség tagjainak vallják magukat.

2014-ben a melegek jogaiért folytatott küzdelméért díjat kapott a meleg közösségtől Los Angelesben, 2017-ben pedig egy „szerelmes levéllel” lepte meg a közösséget, amikor a Billboard számos popikont kért meg arra, hogy írjanak „szerelmes levelet” a Pride Hónapra.

JLo rajongásig szeretett nagynénjéről, példaképéről írt a levélben, aki történetesen meleg volt. A sztár szomorúságát fejezte ki, hogy a nagynéni mennyire egyedül érezhette magát, hiszen akkoriban még sem a televízióban, sem máshol nem képviseltették magukat a melegek.

„Nem számít, honnan jöttél vagy hogy mi a szexuális orientációd. A szeretet az szeretet”

— zárta akkor a sorait.

Ráadásul ő volt a producere a The Fosters című, ABC-n futó sorozatnak is, amely egy vegyes etnikumú leszbikus párról szól, akik saját és örökbe fogadott gyerekeket nevelnek.

Őszintén reméljük, hogy Mészáros Lőrinc nem kap ki nagyon azért, mert a melegek egyik legnagyobb ikonját szervezte be az esküvőjére sztárvendégnek.

Valódi Hírek