Máris megszegte a melegellenes törvényt a kormánylap: Rajongva írnak egy homoerotikus videóklipről (+videó)

Következetesség.

Míg egész Európa felháborodottan tiltakozik a Fidesz-KDNP melegellenes törvénye miatt, amely elvileg a kiskorúakat hivatott védeni azzal, hogy tilos számunkra mindennemű sze×uális tartalom, különösen LMBTQ-tartalmak bemutatása, a kormánysajtó egy kis önellentmondásba keveredett szerdán.

A kormánytagok tűzzel-vassal védik a törvényt, a lakájmédiából pedig ömlik a melegek iránti gyűlölet: felrótták már az HBO-nak és a Netflixnek is, hogy ilyen tartalmakat is kínálnak.

Az Origót azonban mindez nem zavarja abban, hogy Tóth Andi legújabb klipjét, amelyben DJ Yaminával egy ágyban nyalogatják egymást, rajongva méltassák a főoldalon.

Persze az Origo bulvárrovatától — elkötelezett konzervatív keresztény létükre — nem állnak távol az er0tikusan túlfűtött tartalmak, de azt azért nem hittük volna, hogy kifejezetten meleg tartalmakat is propagálnak.

A cikk címe is megér egy misét:

„Tóth Andi fedetlen mellkasát er0tikusan nyalja végig egy másik nő – videó”

A szövegezés is hasonló:

„Tóth Andi és DJ Yamina egy ágyban láthatóak az énekesnő legújabb klipjében, ami nemsokára debütál. Egy kis ízelítőt adott a rajongóknak az oldalán, a rövid felvételen pedig többek közt az látszik, hogy még azt is megengedte a fiatal DJ-nek, hogy er0tikusan végignyalja a testét”.

A kliprészletet be is ágyazták a cikkbe:

Ezúton gratulálunk az Origónak a következetességhez, egyúttal felvetődik néhány kérdés:

— a meleg tartalmak bemutatása a fentiek szerint tehát engedélyezett és nem elítélendő, amennyiben két csinos nőről van szó?

— engedélyezett lenne-e ezt a meleg tartalmat bemutatni, ha Tóth Andi és társnője nem lennének a közmegegyezés szerint csinosak?

— engedélyezett lenne-e bemutatni ugyanezt a jelenetet férfiakkal?

Mellékes, de sem a cikk címében, sem a szövegezésében nem jelzik, hogy 18+-os tartalomról van szó.

Ha időközben törölnék a cikket, íme egy képernyőfelvétel:

 

Valódi Hírek