Fokozódó elmebaj: Rétvári Bence úgy tudja, a migránsok fenyegetik leginkább a melegeket

Crossover Fidesz-érvelés.

Nem csillapodik a Fidesz melegellenes törvénye miatti nemzetközi és hazai felháborodás, a kormánytagok pedig próbálják magyarázni a bizonyítványukat.

Úgy tűnik, az eddigi hamukázás a szülők jogairól nem jött be, az „el a kezekkel a gyermekeinktől”-duma kevésnek bizonyult. A napokban a kormánymédia már Soros Györgyöt is belekeverte a melegellenes törvény elleni tiltakozásba, sőt, a friss Nemzeti Konzultáció erről szóló kérdése is Soros nevével kezdődik.

Rétvári Bence szerdán szintet lépett közösségi oldalán, és nyakatekert logikájú bejegyzésben az összes fontos Fidesz-jelszó ötvözésével igyekezett megvédeni a mundér becsületét.

Az államtitkár megfejtése arra, hogy mi az, ami valójában fenyegeti a melegeket:

MIGRÁNSOK.

Aki nem hiszi, járjon utána:

„Nem maradhatott el a szokásos rettegés a pedofilok elleni törvény elfogadása után. A „haladó szelleműek” ismételten nem vették a fáradságot, hogy belenézzenek a törvény szövegébe, elborzadtak tőle anélkül is.

Nem zavarja őket, hogy a törvény a kiskorúak védelme érdekében született, és semmi köze a felnőttek magánéletéhez. Fontosabb nekik az óvodások „érzékenyítése”, mintsem hogy a kárpátaljai magyarok nem tanulhatnak a saját szülőföldjükön, a saját iskoláikban a saját anyanyelvükön.

⁉️DE! Ha ennyire kiemelten fontos számukra a homoszexuálisok ügye, akkor nem kell Budapestig tekinteniük, elég a saját nagyvárosaik NO GO zónáiig.

Mert Magyarországon nincs mitől tartani, ugyanakkor a bevándorlók által lakott övezetekben fokozott veszélyben vannak nem csak a homoszexuálisok, de a zsidók és a keresztények is.

Aki a rasszizmus vagy a kirekesztés ellen akar küzdeni, annak mindenek előtt az illegális migráció ellen kell küzdeni! A migráció nem csak a terrorizmus növekedését eredményezte, de új antiszemitizmust is Európába hoz, és nem kíméli sem a homoszexuálisokat, sem a templomba járó keresztényeket.

❌Persze a bevándorláspárti genderistáknak könnyebb Magyarországra mutogatni, mint beismerni, hogy mekkora a gond a saját külvárosaikban.”

Valódi Hírek