Kálmán Olga teljesen kiakadt a balatoni árakon, ingyenes szabadstrandot követel az embereknek

Leszögezte: 2022 után visszaveszik Mészárostól és visszaadják a Balatont a magyar embereknek.

Évről évre egyre kevesebb magyar család engedheti meg magának, hogy elmenjenek akár egy hosszú hétvégére nyaralni – hívta fel a figyelmet hétfőn Kálmán Olga, aki emlékeztett a tegnapi cikkünkben is megénekelt, nagyon csúnyán elszállt balatoni árakra.

A DK elnökségi tagja felháborítónak tartja, hogy ha valaki halat szeretne enni a Balatonon, 5-8 ezer forint között kell fizetnie ezért. Lángost 800-1500 forint között, pizzát 2-5 ezerért, egy korsó sört pedig ezer forintért kaphatunk.

A múlt évhez képest is legalább 15-20 százalékkal emelkedtek az árak a magyar tengernél: a büféárak mellett a strandbelépők árai és a szálláshelyek is rendesen elszálltak, miközben Mészáros Lőrinc és a többi fideszes szerencselovag már felvásárolta majdnem az egész Balatont, eltüntetve a szabadstrandokat – közölte Kálmán Olga, hozzátéve:

Így nagyjából attól a lehetőségtől is elesnek a magyar családok, hogy akár egy hűtőtáskával és néhány szendviccsel egy napra lemehessenek a Balatonhoz.

„A Demokratikus Koalíció követeli, hogy minden balatoni településen legyen ingyenes szabadstrand!

A világ szégyene, hogy Orbánék olyan mélyre vitték az országot, hogy már egy szimpla nyaralás is luxusnak számít, eközben pedig Mészáros Lőrinc felparcellázta a partot, és durván sarcolja a nyaralni vágyókat.

Mi, európai magyarok ezúton szeretnénk felvilágosítani a nemzet gázszerelőjét, hogy a Balaton, a Velencei-tó és a Fertő-tó mindannyiunké, nem oszthatják fel egymás között, nem betonozhatják le, és nem keríthetik körül büntetlenül. A 2022-es választás után végleg visszaadjuk ezeket a területeket a magyaroknak!”

– közölte Kálmán Olga.

Valódi Hírek