Deutsch Tamás úgy tudja, manapság a hitoktatás a gyerekeknek veszélyes tartalom, érzékenyíteni bezzeg lehet (+videó)

Több vallást, kevesebb érzékenyítést.

Ahogy azt korábban is megírtuk, az UEFA-t, vagyis az Európai Labdarúgó-szövetséget kérte meg a müncheni városháza, hogy tiltakozásul a magyar homofób törvény ellen, színezzék szivárványszínűre a német–magyar meccs idejére az Allianz Arénát.

A Spiegelnek nyilatkozó szervezők azt mondták: az UEFA valószínűleg nem fog konfrontálódni, ugyanis nem akarják Orbán Viktort felbőszíteni, arról nem is beszélve, hogy UEFA egyik alelnöke Csányi Sándor.

Deutsch Tamás az üggyel kapcsolatban a tőle megszokott modortalansággal nyilvánult meg közösségi oldalán:

A müncheni stadiont néhány órára fény festeni az nulla, ha ennyire fontosnak érzi a bajor főváros polgármestere ezt az izgalmas, új német identitást, amit a szivárványszínek szimbolizálnak, akkor tessék szíves lenni a német állami lobogót szivárványosra átpingálni, na az már lenne valami.

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában hozzátette, hogy „ilyen komolytalan dolgokról nem is érdemes beszélni”.

Kitért arra is, hogy

az elmúlt 10 év sportfejlesztései nélkül a labdarúgó válogatottunk nem jutott volna ilyen magasságokba,

hogy döntetlen meccset játsszon Franciaország ellen.

Természetesen számít az az általános sportfejlesztési program is, amit a kormány az utóbbi években megvalósított.

Az EP-képviselő szerint az ellenzéki politikusok mindig a magyar közösségek fontos ügyei ellen tesznek, majd mikor megérkezik a siker, egyből szeretnének a dobogón állni a győztes mellett.

A magyar melegellenes törvény brüsszeli vizsgálatával kapcsolatban úgy gondolja, hogy Brüsszel sokat tanulhatna belőle.

„Meggyőződésem, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen, a szabadságot megvédő, a szabadság garanciáját megjelenítő megközelítés, hogy a gyermek sze×uális nevelése a szülő elidegeníthetetlen joga. Ezt a gyermek védelmét garantáló szülői jogot védi a törvény, és én azt gondolom, hogy a gyermekvédelem egy közös európai érték, úgyhogy itt volt az ideje, hogy végre Európában szülessen ilyen törvény”

— mondta, de azt is hozzátette, hogy Brüsszelnek nincs joga vizsgálódni az ügyben, noha biztos, hogy mindezt a „genderőrület szemszögéből fogják megvizsgálni”.

Felháborítónak találja, hogy az iskolában gyerekeket próbálnak érzékenyíteni, míg a hit lassan kiszorul ezekből az intézményekből.

„Olyan időket élünk, amiben a hitoktatás a nyolc-tíz éves gyermekek számára veszélyes tartalom, de a sze×uális érzékenyítősátor viszont nélkülözhetetlen. Nem lehet ezen az úton tovább járni, senki nem vonhatja kétségbe a szülő elidegeníthetetlen jogát a gyermek sze×uális felvilágosítására”

— mondta.

Valódi Hírek