Kitálalt a Fidesz-alapító: Két-három államtitkárról tudom, hogy meleg és kettős életet él

De azért megszavazták a melegellenes törvényt.

Kardos József, a Fidesz egyik alapító tagja a Partizán adásában elmondta, azért vállalta, hogy nyilvánosan beszél, mert felháborítja a képmutatás, amit a kormány képvisel a melegekkel kapcsolatban.

„Több, kettős életet élő, meleg politikus is van a kormányban, akik – Szájer Józsefhez hasonlóan – látszólag példás, heteroszexuális családi életet élnek”

— mesélte Kardos, aki két-három meleg, kettős életet élő államtitkárról tud.

Elmondta, nehéz volt fiatalon elfogadnia a tényt, hogy ő is meleg,

háromszor is öngyilkosságot megkísérelt emiatt.

A Fidesz-KDNP és a Jobbik által megszavazott homofóbtörvényről így beszélt:

Az elfogadott törvény tükrében különösen fontos, hogy hányan vagyunk, akik ezen keresztülmegyünk. A legnagyobb aljasság ebben a törvénytervezetben az, hogy ennek ellenére ártó szándékkal, pusztán hatalomvágyból politikai ambícióból mennek neki kisebbségeknek, most épp a melegeknek

– mondta Kardos.

Az egykori alapítótag arról is beszélt, hogy volt-e bármi takargatnivalójuk a meleg párttagoknak a Fideszen belül.

„Az hogy Orbán Viktor, Szájer József vagy akár Deutsch Tamás milyen vállalhatatlan és kirekesztő kijelentéseket tett az elmúlt években, az egy dolog; ezek az emberek magánemberként teljesen normálisan viszonyultak ehhez a kéréshez.

Nagyon jól tudta az Orbán és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van, és őt így fogadták el. Ez nem volt probléma, csak ne derüljön ki.

A probléma az lett, hogy ez kiderült. De nekik ezzel a kérdéssel emberként nem volt, és szerintem a mai napig nincsen problémájuk”

mondta Kardos.

A teljes videót itt tudod megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=R03cRJXJ8wo

Valódi Hírek