Kövér László segget csinált a szájából Kína-ügyben, Fekete-Győr szembesítette a korábbi mondataival

A Momentum miniszterelnök-jelöltje szerint a fideszes politikusok most saját magukat köpik szembe.

„A Fidesz mindig abban hisz, amitől éppen hatalmat és pénzt remél”

– írja Fekete-Győr András a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje felidézte, Balog Zoltán, akit nemrég neveztek ki a református egyház püspökének, 2008-ban még tibeti zászlót lengetett a kínai megtorlások ellen tiltakozva és tüntetéseket szerveztek, hogy kifejezzék szolidaritásukat.

Ma ugyanez a párt a rendőreivel gondoskodik arról, hogy senkinek ne jusson eszébe Tibet-pártinak lenni, ha Orbán Viktor keleti diktatúrák magasrangú politikusait fogadja Budapesten”

Szembeköpik korábbi önmagukat, és annak a rezsimnek a kedvéért hallgattatják el a saját állampolgáraikat, amit Viktor maga nevezett „változásra képtelen kommunista diktatúrának, ami nem riad vissza a legesztelenebb terrortól sem, ha hatalmukat veszély fenyegeti”. Úgy tűnik, kezdi eltanulni ezt a „bátorságot” tőlük”

„De Kövér László is arról beszélt még nem is olyan régen, hogy „Kínában a kommunizmus a mai napig állami ideológia, embereket lehet eltüntetni, koncentrációs táborba zárni, kivégezni.”

Úgy tűnik, ez ma már inkább szimpatikus, mint elítélendő példa előttük”.

– írta Fekete-Győr, aki szerint az Orbán-kormány éppen a keletbarát politikájába fog belebukni egy év múlva.

„Mert a Nyugatra vágyó magyar társadalom nem fogja tűrni az elnyomást. Egyre többen látják: Orbán Viktorék hatalomra kerülve hátat fordítottak minden emberségnek – aki pedig ennyire megtagadja önmagát, az nem méltó egy ország vezetésére”.

Valódi Hírek