Bruck Gábor: Gyurcsány nélkül nincs győzelem, Gyurcsány ma már többet hoz, mint visz

Kifulladt a gyurcsányozás a kampányszakértő szerint.

„Gyurcsány nélkül sincs ellenzéki győzelem. Gyurcsány egy political animal, aki szerintem ma már többet hoz, mint visz” — mondta Bruck Gábor a legfrissebb Magyar Narancsnak adott interjújában.

A kommunikációs- és kampányszakértő, Demszky Gábor egykori tanácsadója úgy gondolja, hogy akkor válunk európaivá, ha megtanulunk együttműködni, ezt a gondolatot pedig, ahogyan az egymással közös jövőt is,

el kell fogadni.

Bruck Gábor jelenleg a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjével, Dobrev Klárával dolgozik együtt, szerinte egyébként Dobrevvel, Karácsonnyal és Jakabbal is le lehetne győzni Orbánt.

Szerinte Karácsony Gergely mellett szól az, hogy szerethető, illetve, hogy ő Budapest főpolgármestere. Szerinte ha arról van szó, hogy Orbán ellen ki tud leginkább nyerni, akkor Karácsony vezet.

Viszont ha arról, hogy Orbán Viktor visszatér-e 6 hónapon belül vagy nem, akkor

Dobrev Klára,

akinek szerinte egyik agyféltekéje már a kormányzásra készül. Az esélyekről is szólt: szerint az ellenzék már egy hónapja nagyobb, mint a Fidesz.

„A bizonytalan szavazókon pedig nem aggódnék túl sokat, mert belőlük többnyire az ellenzék profitál. Akik az utolsó pillanatban mégis elmennek szavazni, azok kétharmada, háromnegyede az ellenzék mellé áll”

— fogalmazott. Úgy véli, a jövőre belépő 350.000 első szavazó nagy része is Fidesz-ellenes. Orbánról elmondta:

fárad, és egyre többet hibázik.

Szerinte a hazai egyetemeket is úgy szervezték át, hogy mivel az EU-val nem egyeztettek, egy csomó pénztől elestek, ez is a fenti állítást bizonyítja.

Bruck szerint mára a lopáson és a hatalomban maradáson kívül nincs semmi, ami mozgatná a Fideszt.

(Magyar Narancs / hvg.hu)

 

Valódi Hírek