Napsütéses tájakon járt a NER magángépe: Várkonyi Andrea és vőlegénye romantikáztak egyet a hosszú hétvégén

Repül a magángép, ki tudja, hol áll meg.

Pár nappal ezelőtt egymás után két napon is Eszékre repült a NER kedvenc luxusgépével Mészáros Lőrinc: erről Hadházy Ákos adott hírt közösségi-oldalán.

Akkor a képviselő azt írta:

„Felcsútról 3 óra alatt ért volna le bármelyik Mercedes autójàval, ehelyett az óránként 2.5-3 millió forint óradíjú repülőt választotta, így a repterekre való utazással , ki/be szállással, repüléssel együtt akár két óra alatt is ott lehetett.”

Kiderült azonban, hogy a Gázszerelő és menyasszonya, Várkonyi Andrea az itthon esős és hideg pünkösdi hosszú hétvégét Spanyolországban töltötte, ahova szintén a magángéppel mentek.

Hadházy azt írja közösségi oldalán:

„Pünkösdkor esik az eső és fúj a szél? Sebaj, úgy tűnik, a Gázos, aki okosabb Zuckerbergnél, tud megoldást. Az a repülő ugyanis, amellyel Mészáros Lőrinc és kedvese Dubajba repült március 15.-én és amivel Gázos a határszélen fekvő Eszékre is leutazott,

pénteken leugrott Sevillába, majd vasárnap átröppent a spanyol tengerparton fekvő Malagába is

és hétfő este már itthon is volt. De legalább kipihente az építkezést.

Persze ezt az óránként kb 3 millióba kerülő repülőt nem csak a Gázos használja néha más, közbeszerzéseken gazdagodott jómadár is repül vele, sőt, Orbán is ment már ezzel meccsre. Teljesen mindegy, úgy is Ön fizeti valójában.”

Valódi Hírek