Mellbevágóan kemény választ kapott a fenyegetőző Bayer a feleségéről kitálaló DK-s politikustól

Ez gyorsan eszkalálódott.

Beszámoltunk róla, hogy Sebián-Petrovszki László DK-s parlamenti képviselő kiperelte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szerződéseit, majd feljelentést tett, miután a szerződések alapján felmerült a gyanú, hogy a szervezetet vezető Bayerné dr. Matusovits Andrea áron alul csencselhetett a magyar vérplazmával.

Sebián-Petrovszki közölte: a megkapott szerződésekből kiderült, hogy Bayerné 78 euró/kg-ban határozta meg a vérplazma árát, miközben a vérplazma világpiaci ára 110 euró/kg körül mozgott az elmúlt években.

Minden kiló eladott vérplazmán a magyar állam több mint 30 eurót, vagyis több mint 11 ezer forintot, évente pedig közel 1 milliárd forintot bukott, mivel a szerződés évente 85 tonna vérplazma eladásáról szól.

A kínos ügy napvilágra kerülése után Bayer Zsolt fideszes polgárháborús uszító egy alpári cikkben megfenyegette a feleségéről kitálaló DK-s képviselőt, aki azonban felvette a kesztyűt és kedden visszaüzent Bayernek. Idézzük:

Sebián-Petrovszki László (balra) és Bayer Zsolt (jobbra)

Bayer Zsolt „ízléses” cikket írt rólam, mivel merészeltem pár napja beszámolni arról, hogy a kedves felesége a Vérellátó főigazgatójaként hogyan üzletel a magyar vérplazmával. Kordokumentumként ideteszem:

https://mandiner.hu/cikk/20210524_a_ferj_jogan

Ezt pedig válaszként írtam neki:

VÁLASZ BAYER ZSOLTNAK

Szép dolog, amikor egy olyan ember kérdőjelezi meg a férfiasságomat, aki mindenét annak köszönheti, hogy az elvbarátai szétlopták a hazánkat.

Aki egy lopott közpénzből felvásárolt fideszes propagandatévében dolgozik, egy fideszes önkormányzattól kapott lakásban él a Várnegyedben – amit most majd gombokért meg is vehet -, aki éveken át szlovák rendszámos autóval járt, nehogy már egy kicsi adót kelljen fizetnie Magyarországon.

Most pedig kiderült, hogy a felesége a Fidesznek köszönhetően dönthet arról, hogy a magyar vérplazmát mely cégek kapják meg áron alul, amire Bayer Zsolt a szoknya mögül kiabál nekem, miért bántom én az ő feleségét. Na ez aztán férfias, a magyar adófizetők zsebeit szipolyozó fideszes közpénzparazita igazi mintapéldánya.

Kedves Bayer Zsolt, pont az a baj, hogy önök még egy párbaj esetén is kilopnák a töltényeket a fegyverből, vagy a haverjaival iratna törvényt arról, hogy párbajban csak az győzhet, akinek van fideszes párttagkönyve, vagy az ellenfél szemét kötelező bekötni.

Mást javasolnék: évtizedek óta először próbáljon meg a Fidesz segítsége, támogatása nélkül tisztességes munkával megélni.

Utána majd értekezhetünk férfiasságról, párbajról meg lovagiasságról (a Fidesztől kapott lovagkereszt nem ér, az fosztóképző).


.

Valódi Hírek