Konok Péter undorító szövegével támadja Dobrev Klárát a Fidesz szennylapja, a Ripost

Összenőtt, ami…

Korábban beszámoltunk már róla, hogy egy Konok Péter nevű főállású facebookos megmondóember (akit újabban az ATV ellenzék-alázó műsorában szoktak szerepeltetni) a tömeggyilkos román diktátor feleségéhez, Elena Ceaușescuhoz hasonlította Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjét.

screenshot: Facebook

.

Kedden a Fidesz szennylapja, a Ripost a Konok Pétertől kölcsönvett szöveggel támadta meg Dobrev Klárát, hatalmas betűkkel a címlapján állítva:

„Gyurcsányné a magyar Elena Ceaușescu”

Alcímben hozzáteszik: „Sokan a diktátor nejéhez hasonlítják a hirtelen haragú Dobrev Klárát”.

(Ez utóbbit első kézből tudjuk cáfolni: a napokban készítettünk interjút a DK miniszterelnök-jelöltjével – sem hirtelen, sem semmilyen haragot nem tapasztaltunk nála, elszántságot a Fidesz maffiaállamával szemben annál inkább – a szerk.)

Íme a roppant ízlésesre sikerült mai Ripost-címlap, Konok Péter szövegével (reméljük, kapott utána jogdíjat):

.

A támadás után Barkóczi Balázs, a DK szóvivője nyílt levelet írt a Fidesz propagandistáihoz, melyet változtatás nélkül idézünk alább:

NYÍLT LEVÉL(FÉLE) A FIDESZ PROPAGANDISTÁIHOZ

Értem én, hogy féltek. Nyilván, van is miért.

Olyan szinten romboltátok és fosztottátok ki ezt az országot, a polgárait, loptátok meg az emberek hitét, hogy ti, a kevesek tovább dőzsölhessetek, tovább harácsolhassatok, tovább hatalmaskodjatok, hogy most az utolsó leheletetekkel is kapaszkodni próbáltok a kormányrúdba.

És ezért a legalantasabb, legalpáribb, leghazugabb propagandát vetitek be, a zsigeri, ösztönös gyűlölet hangján szóltok ti, akik egyaránt megcsúfoljátok a kereszténységet, konzervativizmust és a jogállamiságot (európaiságról még csak nem is hallottatok).

Féltek, mert itt van ez a nő, egy felkészült, több nyelven beszélő szakember, egy európai magyar a közigazgatásban és a magánszektorban eltöltött évek tapasztalatával, aki nem csak titeket fog elzavarni, de utána képes lesz kormányozni is ezt az országot.

Kormányozni, és visszaadni azoknak a sokaknak, akiknek mindennapi munkája nélkül nincs Magyarország. Azoknak, akik kelnek nap mint nap reménnyel, hittel, az európai Magyarország álmával.

Mondom, értem én, hogy féltek. Egy év múlva ilyenkor már csak egy rossz emlék lesztek, szégyenletes lábjegyzete a legújabb kori magyar politikatörténetnek. Én a sokakkal együtt ezért dolgozom. És higgyétek el: meglesz a munkánk gyümölcse!


.

Valódi Hírek