Varga Judit úgy tudja, hogy a Fidesz sosem kritizál más országokat (+videó)

A magyar kormány maga a hótiszta erkölcs.

„Manapság a jogállamiság egyfajta zsarolóeszköz a liberális mainstream kezében. Ebbe a játékba nem szabad belemenni. Ezért nem kritizálunk mi sem más országokat” — mondta Varga Judit a közösségi oldalára feltöltött videóban, amely a portugál TVI csatorna vele készített interjújából emel ki részleteket.

Varga a videóban elmondja, hogy a Fidesz egy erős Európát szeretne, amelyet nemzetállamok szövetségével kíván megvalósítani.

Szerinte a magyar kormánypárt erőssége a család, ezért támogatják a házasságot és a gyerekvállalást.

„A demokrácia, a szabadság, az emberi méltóság és a jogállamiság mind alapvető értékünk”

— mondta. Hozzátette, hogy az alkotmányt is erre alapozták, a jogállamiság pedig a működő demokrácia és a működő Európa alapja.

Úgy véli, hogy a három éve készült Sargentini-jelentés tele van vádaskodással. Varga szerint ha megnézzük, mi történik a jogállamiság nevében, pusztán politikai zsarolást láthatunk.

„Nem szabadna belemennünk ebbe a játékba”

— mondta, hozzátéve, hogy a jogállamiság egy eszköz a liberális mainstream számára, amivel a tagállamokat arra kényszerítik, hogy álljanak be a sorba.

Szerinte az európai vádakra nem lehet jogászi választ adni, mert ennek a kérdésnek nincs köze jogi kondíciókhoz, ezért ezekre a politikai kérdésekre politikai választ kell adni.

Hangsúlyozta, hogy a magyar demokrácia él, a választók pedig négyévente dönthetnek.

„Mi ezért soha nem kritizálunk más országokat”

— füllentette, majd rögtön utána hozzátette, hogy a többi tagállamban még alkotmánybíróság sincs, szemben Magyarországgal.

A teljes videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek