Karácsony kiakadt a kínai spicliképzőre: „Nem adunk egyetlen négyzetcentimétert sem!”

Megüzente Orbánnak, hogy nem adják át a kínai kommunista diktatúrának Budapest legértékesebb telkeit.

Beszámoltunk róla, hogy egy, a Parlament honlapjára felkerült törvénytervezet alapján Orbánék a hazaárulás tényállását kimerítve négy értékes állami tulajdonú ingatlant adnának át ingyen a kínai kommunista párt fennhatósága alá tartozó Fudan Egyetemnek, a kínai diktatúra káderképzőjének.

A kínai kommunisták megkapnák a Nagyvásártelep hatalmas, központi telkét, a vízpart túlnyomó részével (a térképen pirossal jelölve).

A magyar diákok számára építendő Diákváros így kiszorulna a térképen zöld színnel jelölt kisebb, perifériális területre:

.

Az ügy kapcsán Karácsony Gergely főpolgármester is, aki azt írta:

„Jegyezzük meg ezt a napot. A napot, amikor a Fidesz 15 ezer magyar diák megfizethető lakhatásának helyszínét átadja a kínai állampárt egyetemének, amikor a vári lakásokban lakó miniszterek és bértollnokok érdekében bedöntik a teljes magyar önkormányzati bérlakásszektort, amikor a kormány lemond az ország talpraállítását segítő 3500 milliárd forint uniós segítségről, vagyis minden egyes magyar zsebéből kivesz 350 ezer forintot.

És jegyezzük meg a napot, amikor a sarkunkra állunk, és ezt nem engedjük.

Nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem.

Minden jogállami eszközzel megakadályozzuk, hogy miközben százezrek nyögik a lakhatásuk költségeit, a Fidesz újraélessze a lakásmaffiát és törvénybe írja a belvárosi Rogán-modellt.

És Brüsszelig megyünk, hogy megakadályozzuk, az uniós támogatás elherdálását, hogy a kormány magának kezelje azt a pénzt, ami a magyarokat illeti meg.”


.

Valódi Hírek