Egy óra alatt elfogytak a jegyek a budapesti Eb nyitómeccsére — Jöhet a teltház a Puskás Arénában

Június 15-én dugig lesz a Puskás Aréna.

Alig több mint egy óra alatt elfogytak a jegyek azokra a júniusi EB-mérkőzésekre, amelyeket a magyar válogatott játszik Budapesten – írja a Magyar Hang.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ugyanis szerda délután három órakor nyitotta meg a jegyvásárlás lehetőségét az Európa-bajnokság mérkőzéseire. A lap azt írja, egy óra próbálkozás után jutottak be a webáruházba,

ekkora viszont már nem volt szabad jegy a magyar válogatott nyitómeccsére, a június 15-én a Puskás Arénában zajló Magyarország – Portugália mérkőzésre.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Magyar Labdarúgó Szövetség közlése szerint a rendező városok közül Budapest egyedüliként vállalta, hogy a Puskás Arénában sorra kerülő három csoportmérkőzésen és egy nyolcaddöntőn

a nézőtéri ülőhelyek száz százalékát elfoglalhatják a szurkolók, amennyiben megfelelnek a belépés szigorú követelményeinek.

Eddig Budapesttel együtt nyolc város jelezte, hogy beenged majd nézőket a meccsekre, de még Szentpétervár és Baku is csak félházas meccseket vállalt. Amszterdam, Bukarest, Koppenhága és Glasgow 25-33 százalékos nézőszámmal rendezi a meccseket, London 25 százalékos házat vállalt.

Emellett az MLSZ azt is közölte, hogy az Eb idejére a hatóságok különleges eljárásokat léptethetnek életbe annak érdekében, hogy megkönnyítsék az országba történő beutazást.

(Magyar Hang nyomán)

Valódi Hírek