Ordítóan pofátlan választ adott a fideszes, amikor a gyanús vagyonbevallásáról kérdezték

A stílus maga az ember.

„Remélem nem bántom meg, de privát véleményem szerint ön egy hazug, rosszindulatú, manipulatív, velejéig romlott büdös kommunista, aki a lelkét is eladná, csak, hogy kitűnjön propagandista társai közül gazdái, és a többi hasonszőrű elvtelen senki előtt” — válaszolta Bács István érdi fideszes képviselő a kérdésre, hogy miért nem vallotta be a saját cégének nyújtott 71 millió forintos tagi kölcsönt a vagyonnyilatkozatában, írta meg az Átlátszó.

A vagyonbevallással kapcsolatban a lap kereste meg a képviselőt, akinek Aequivalentia nevű egyszemélyes kft.-je (amelyet a 2019-es választási veresége után alapított) úgynevezett „épületépítési projektek szervezésével” foglalkozik.

A cég 2019-es pénzügyi beszámolója szerint Bács

először 38 millió forint tagi kölcsönt adott a saját cégének, majd 2020-ban további 33,5 millió forintot kölcsönzött magának,

noha a nettó árbevétele csupán 12 millió volt, adózott eredménye pedig 600.000.

A lap szerint a kölcsönökről a képviselő nem számolt be sem a 2019-es, sem a 2020-as vagyonnyilatkozatában. Erről kérdezték meg Bácsot, aki a következő választ adta:

„Remélem nem bántom meg, de privát véleményem szerint ön egy

hazug, rosszindulatú, manipulatív, velejéig romlott büdös kommunista,

aki a lelkét is eladná, csak, hogy kitűnjön propagandista társai közül gazdái, és a többi hasonszőrű elvtelen senki előtt.

Mivel elegem van a sorozatos rágalmaiból és hazugságaiból, figyelmeztettem, ha csak egy szó valótlanságot leír velem kapcsolatban, vagy velem kapcsolatba hozható természetes illetve jogi személyekről, vagy csak sejteti ezeket, akkor először a koszos ingjét, utána a szakadt gatyáját, végezetül pedig a lyukas cipőjét is leperlem önről.

Fentiekre tekintettel kérem soha többet ne zaklasson megkereséseivel”

— fogalmazott cizelláltan.

Az erről szóló cikk pénteken délelőtt jelent meg, nem sokkal ezután pedig Bács azt posztolta Facebook-oldalára:

„»A gyűlölet csapda« És ma sokan belesétáltak… Csapdát állítunk az ellenünk áskálódóknak, majd hátradőlve várjuk, hogy belesétáljanak.”

 

Valódi Hírek