Gusztustalan: Három „független” képviselő segítette ki ma Orbánt a kétharmados lopásban

Csak hogy tudd, mire számíthatsz a Volner-bagázstól!

Beszámoltunk arról, hogy kedden az Országgyűlés fideszes többsége megszavazta azt a sarkalatos törvényt, ami 1000 milliárd forintnyi nemzeti vagyont szervez ki egyetemi alapítványokba.

Később az alapítványi tagok névsorát is közzétette a kormánysajtó, Dobrev Klára pedig megrendülten reagált az eseményekre, azt ígérve, hogy amit a Fidesz ellopott, azt az új kormány vissza fogja adni.

Hadházy Ákos független képviselő arra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán, hogy három papíron független képviselő az, akinek a törvény megszavazását „köszönhetjük”.

„Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter). Ők papíron ugyan független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége. Ma nekik köszönheti pl. Lázár János, hogy megkapta örökös hűbérbirtokul a mezőhegyesi ménest és nekik „köszönhetjük”, hogy a Fidesz kiszervezte saját embereinek az egyetemeket vagy egyszerűen egy magánalapítványba lopta az állami MOL-részvényeket.

Bányai Gábor a sajnálatos betegsége miatt nem tud részt venni az ülésen és ezért

a szükséges 133 helyett csak 132 képviselője volt a Fidesznek.

Sebaj, megvettek két szélsőjobbos és egy német „nemzetiségi képviselőt” – bár utóbbi lényegében eddig is fideszes volt. Nem tudni, hogy konkrét borítékot is kapnak-e ezek a jóemberek a szolgálataikért, vagy csak annak ígéretét, de az tényszerűen állítható, hogy politikai természetű juttatásokban részesülnek. Erik és János feltűnően gyakori vendég és szokatlanul kedves fogadtatásban részesül a propagandamédiában. Imre pedig magát a parlamenti széket kapta ajándékba, hogy minden eshetőségre felkészülve bebiztosítsa a kétharmadot.”

Valódi Hírek