Közpénzből hirdetik a kecskeméti polgármester ellenzéket gyalázó posztját a Facebookon

Szemereyné épp a héten kérte az ellenzéktől, hogy függesszék fel az előválasztási kampányt, mert a városnak nyugalomra van szüksége.

Közpénzen hirdeti a kecskeméti önkományzat azt a bejegyzést, amelyben a város polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia széthúzással és hecckampánnyal vádolja az ellenzéket – vette észre a kecsup.hu.

A kecskeméti polgármester bejegyzésében – ami jelenleg is elérhető a Facebook-oldalán – azzal is vádolta az ellenzéket, hogy akadályozza a város fejlődését, majd ugyanitt bejelentett egy 4,3 milliárd forintos beruházást, ami szerinte „nem jöhetett volna létre a kormány támogatása nélkül”.

A hirdetést ugyanakkor a Facebook adatbázisa szerint törölték, így nem derült ki, a helyi önkormányzat mennyi pénzt költött arra, hogy Szemereyné bejegyzése minél több emberhez elérjen.

Erről most már csak a kecskeméti hírportál fotója tanúskodik:

Forrás: Kecsup.hu

Mi is beszámoltunk arról, hogy a kecskeméti polgármester éppen néhány nappal ezelőtt közzétett bejegyzésében arra kérte az ellenzéki politikusokat, hogy függesszék fel az előválasztási kampányukat.

Szerinte ugyanis Kecskemétnek “a jelenlegi kritikus helyzetben nem előválasztási kampányra, hanem nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szüksége”.

(kecsup.hu nyomán)

(Kiemelt kép: Szemereyné Pataki Klaudia – Facebook)

Valódi Hírek