Parádés okfejtés: Dopeman megszakértette Fekete-Győr Andrást és a Fudan Egyetemet is (+videó)

A Majka-Szijjártó randiról is megvan a rapper véleménye.

Dopeman nem először adja tanúbizonyságát annak, hogy csalhatatlan érzéke és tehetsége van politikai kérdésekhez: ezeket az eszmefuttatásait mi is megénekeltük már párszor.

Úgy tűnik, most megint úgy érezte, hogy túlságosan poshad körülötte az állóvíz, az elmúlt időszakban koncertezni sem lehetett, nyilván unatkozik is, úgyhogy készített egy videót, amelyben rajongói kérdéseire válaszol politikai témákban.

Elmondta véleményét többek közt Fekete-Győr András Partizán-interjújáról is.

A rapper kifejtette, hogy

„Fekete-Győr András még nem áll azon a szinten eszköztárát illetően, hogy professzionális politikusokkal versenybe szálljon.”

Szerinte az elvek megtagadásában már ugyanolyan profi, mint akármelyik másik politikus,

„de valljuk be őszintén, hogy még nincs azon a szinten, hogy versenybe szálljon komoly emberekkel. Ezt mutatta meg ez az interjú, de jól halad!

Követőit egyébként arra is felszólította, hogy az összes politikussal szemben legyen bennük együttérzés, hiszen sokan haragudnak a politikusokra, de ez a szakma sok feszültséggel is jár.

„Azt hiszitek, hogy ezeknek milyen jó! De ezek igazából ugyanolyan fogságba lévő emberek, akiket foglyul ejtett az a pálya, amin játszanak. Egyre jobban belekeverik magukat, és egyre vastagabb kötelet vonnak a saját nyakuk köré. Lelkileg, fizikálisan felemészti az embereket ez az életforma”

— mondta a politikusokról. Hozzátette, hogy

Orbán és Gyurcsány is ezért nagyon kemény.

Dopeman arról is elmondta véleményét, ami a napokban felkavarta a közvélemény, hogy tudniillik Majka Szijjártó Péterrel egyeztetett a zeneipar jövőjéről.

A rapper nem tudja, hogy mióta a külügyminiszter dolga a zeneiparon való segítés.

Az egész videó különben a kínai egyetemről szól,

„ami állítólag nagyon sokba fog kerülni” — fogalmazott, majd hosszasan fejtegette, hogy miért nincs igaza annak, aki ellenzi a Fudan Magyarországra települését.

A videót itt tudod megnézni, a fent taglalt rész körülbelül 4:00-nál kezdődik:

 

Valódi Hírek