Itt vannak a részletek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea villámgyors egymásra találásáról

Vannak végzetes szerelmek, ez egy ilyen.

Ahogy arról szerdán mi is beszámoltunk, nem titok többé az a több hónapja terjengő pletyka, mely szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy párt alkotnak.

A csütörtöki Hot! magazinban jelent meg egy anyag az ifjú párról, amelyben bennfentesek arról is mesélnek, hogyan találkozott és szeretett egymásba az orvosdiplomás műsorvezető és a Zuckerbergnél is okosabb multimilliárdos.

A lap névtelen forrásai szerint a kapcsolatban Mészáros Lőrinc volt a kezdeményező fél, és bár látásból már ismerték egymást korábban,

a szerelem csak Mészáros válása után hónapokkal szökkent szárba.

(Mivel ez tavaly ősszel történt, így a jelek szerint meglehetősen gyorsan fejlődött maldív és dubaji utakig, majd lánykérésig a kapcsolat — a szerk.)

Munka kapcsán ismerték meg egymást, és a környezetük szerint annyira harmonikus a kapcsolatuk, hogy senki nem lepődött meg azon, hogy összeházasodnak. A műsorvezetőt a Mokka egy reggeli adásában viselt hatalmas gyémántgyűrű buktatta le.

„Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak”

— fogalmazott a neve elhallgatását kérő forrás.

Várkonyi Andrea is hozzátette a magáét a címlapsztorihoz ezzel a nyilatkozattal:

„A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

 

Valódi Hírek