A Fidesz már retteg: Orbánék titkosügynökökkel figyeltetik Czeglédy Csabát

Vajon kit figyeltetnek még rajta kívül?

„A napokban azzal szembesültem, hogy több idegen szervezetten figyeli a házat, ahol lakom” — írta meg Dr. Czeglédy Csaba, a DK szombathelyi jelöltje hétfőn közösségi oldalán.

Hozzátette: amikor elindult otthonról, követték is, végül sikerült lefényképezni az autót, és annak rendszámát.

„A napokban azzal szembesültem, hogy több idegen szervezetten figyeli a házat, ahol lakom. Majd amikor elindultam otthonról autóval, még követtek is. Pont úgy, mint a filmekben.
Azonban mivel helyismerettel nem rendelkeztek, könnyedén mögéjük kerültem, így a mellettem ülőnek sikerült lefényképeznie az autót. A sötét Mazda rendszáma jól látható: PRT-076

Kissé bepánikoltak, amikor feltűntem mögöttük.

Ügyfélkapun keresztül minden gépjármű lényeges adatait le lehet kérni, azonban a hivatalos nyilvántartás szerint a Mazdán lévő rendszám nem került kiadásra Magyarországon.

(Az autóról készített fotót és a hivatalos nyilvántartás hibajelzéséről készült képernyőmentést egy képre tettem, de kommentben a két képet külön is közlöm.)

Vajon rajtam kívül még hány ellenzéki politikust figyeltet meg a Fidesz? Hányunk háza előtt állnak autók, hányunk telefonjait hallgatják le, hányunk e-mailjeit olvassák?
Vajon mi lesz a következő lépés, a lakásaink bepoloskázása, gyermekeink vegzálása?

Egy azonban mindezekből teljesen biztos: a Fidesz már nagyon fél.

Persze, az is lehet, hogy a hirtelen feltűnt idegenek csak véletlenül sétálgattak céltalanul lakásom környékén, üldögéltek egy padon a ház mellett két fokban, továbbá könnyen lehet, mindennapos dolog, hogy hamis rendszámmal járnak autók a városban. Utóbbi esetben azért kérem a rendőrség hatékony fellépését.

Benneteket pedig arra kérlek, ha látjátok a PRT-076 rendszámú Mazdát bárhol az országban, fotózzátok le a benne ülőket. Bizonyítéknak. Előre is köszönöm.

Izgalmas egy év lesz ez a választásokig.”

 

Valódi Hírek