Reagált a DK Orbán reggeli rádióinterjújára: Ezért hallgat mélyen a miniszterelnök a világelső magyar halálozásról (+videó)

A kormány 10 évig semmibe vette az egészségügyünket, ennek meg is lett az eredménye.

Orbán Viktor ma reggel úgy beszélt a járványról az állami rádióban, hogy egyetlen szót sem ejtett a járvány legfontosabb és legdrámaibb tapasztalatáról, hogy a harmadik hullámban a magyarok halnak meg a legnagyobb arányban az egész világon.

– kezdte pénteki online sajtótájékoztatóját Dr. László Imre, Budapest Budapest XI. kerületének DK-s polgármestere.

Az egészségügyben dolgozók pontosan tudják, hogy mi ennek az oka, ahogy ezt már a magyar orvosi kamara Győr-Sopron megyei területi szervezetének az elnöke is elmondta, azért hal meg most ennyi magyar a vírusban mert a

Fidesz 10 év alatt tönkretette a egészségügyünket és naponta 3 orvos és 2 ápolót üldözött el az országból hosszú éveken át.

10 évig mondtuk el szinte minden nap, hogy nem szabad pénzt kivonni az egészségügyből, hogy nem szabad elüldözni az orvosokat és az ápolókat az országból, hogy nem szabad adósságban hagyni a kórházakat.

10 évig vették ezt semmibe, most pedig itt van az eredmény, a magyarok halnak meg legnagyobb arányban a harmadik hullámban.

Ezért hallgat mélyen a miniszterelnök a világelső magyar halálozásról.

Ez Orbán Viktor és a 10 éves Orbán rendszer felelőssége. Pontosan tudja, hogy ő és a kormánya felelős ezért.

Dr. László Imre kitért arra is, hogy ha a kormány az egészségügybe forgatta volna azokat az elképzelhetetlen összegeket, amiket focira költött, több nagyszülő, szülő, házastárs, gyermek, testvér és barát térhetett volna haza a kórházakból gyógyultan.

A sajtótájékoztató megtekinthető itt:

Valódi Hírek