Egy hete tüdőgyulladással kórházban kezelik Törőcsik Marit

Unokája szerint a színésznő állapota stabil.

Egy hete kórházban fekszik Törőcsik Mari, akit jelenleg tüdőgyulladással kezelnek – közölte a Blikkel a 85 éves színésznő unokája.

„Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz”

mondta Járai Máté.

A Blikk felidézi, nem ez az első alkalom, hogy a Kossuth-díjas színésznőt tüdőgyulladással kezelik, 2017-ben ugyanis hetekig ápolták emiatt kórházban, most pedig a kezdeti tüneteknél bevitték, nehogy hirtelen sokat romoljon az állapota.

Törőcsik Mari volt férje, Bodrogi Gyula a lapnak elmondta, napok óta nem tudott beszélni a színésznővel, csak az ápolóját érte el telefonon.

„Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki” – mondta Bodrogi.

Az elmúlt napokban több olyan álhír is megjelent a közösségi oldalakon, miszerint a Nemzet Színésze díjjal kitüntetett művész elhunyt. A Nemzeti Színház ezzel kapcsolatban múlt héten adott ki közleményt, amelyben arra kérték a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket.

„A színművésznő kórházban van, állapota kielégítő. Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni”

– közölte a Színház.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek