A „visszavonult” Schiffer András megint az ATV-ben mocskolta az ellenzéket, Vágó István kiakadt

Kutyapárt jó, összefogott ellenzék rossz.

Az állítólagos „visszavonulása” óta minden korábbinál többet szereplő Schiffer András kedden este – nem tudni, milyen minőségében – az ATV vezető politikai műsorának vendége volt, ahol hosszan kérdezgették aktuális politikai ügyekről.

Schiffer eljátszotta az „egyet jobbra, egyet balra ütök” pávatáncot, de leginkább természetesen az ellenzéket gyalázta, mint az elmúlt években minden egyes interjúja alkalmával.

Schiffer azzal vádolta az ellenzéket, hogy „a halálos áldozatok számával kampányol”. Mint ismert: a kormány katasztrofálisan elrontott járványkezelésének köszönhetően egy hete már az egész világon Magyarországon a legmagasabb a lakosságarányos covid-halálozás.

Az LMP volt elnöke ekézte Jakab Péter parlamenti felszólalásait is, szerinte ugyanis „intézménytiszteletre szükség van”, hozzátéve: reméli, hogy a covid-válság pár hónapon belül lecseng, és a politika ezután nem fogja egy durva kampánnyal rombolni az emberek megviselt lelkét.

A hosszú beszélgetés során Schiffer minden mérhető ellenzéki pártot kiosztott, a riporter meg is kérdezte, hogy nincs egyetlen olyan ellenzéki párt sem, amelyikkel azonosulni tudna.

„Őszintén sajnálom, hogy a Kétfarkú Kutyapárt nincsen bent a parlamentben” – jelentette ki Schiffer, majd arra kérdésre, hogy a kutyákra szavaz-e, úgy válaszolt: „Természetesen”.

Zárásként Schiffer

„gyógyíthatatlan hülyéknek”

nevezte azokat, akik szerint ezzel a Fidesznek segít.

Vágó István, a DK elnökségi tagja a közösségi oldalán reagált Schiffer ámokfutására, azt írja:

„Úgy szép az élet, ha sokszínű.

De ez már a csiricsáré szintje.

Az pedig, hogy „az ellenzék a halálos áldozatok számával kampányol”, kifejezetten visszataszító állítás.

Annak megállapítása, hogy a világ összes országa közül MAGYARORSZÁGON A LEGMAGASABB A HALÁLOZÁSI RÁTA, nem kampányszöveg, hanem tény.

Ha a hivatásos propagandisták (állami tisztségviselők, újságírók, elemzők) erről nem ejtenek szót, akkor az ellenzék is kussoljon? „Vagy ezt így most hogy?”

De majd a Kutyapárt megoldja, ugye? Én az ATV-s kollégák helyében erre is rákérdeztem volna.”


.

Valódi Hírek