Bicskanyitogató stílusban mentegeti a NER luxusnyaralásait Orbán kedvenc megmondóembere

Szerinte a harmadik világháború zajlik.

Egyetlen fillér állami megbízás vagy pályázati prosperálás nélkül teljesítenek kiválóan Rákay Philip cégei, aki a Magyar Nemzetnek adott interjút.

A szerdán megjelent beszélgetésben a kormánybarát médiaszakember elmondta, éppen azért tért most vissza közéletbe, mert

most már megengedheti magának, hogy azt mondja, amit gondol.

Hozzátette: őt nem lehet pénzért megvenni, amikor 2002-ben kiállt a színpadra a Kossuth téren, akkor egy felfelé ívelő médiakarriert tett kockára, és mindenhonnan ki is rúgták.

„Lehet ezt megmosolyogni, meg árvalányhajas, giccses nosztalgiának gondolni, de attól még ez az igazság. Egyébként mégis mennyi lehet az ára a napi vegzálásoknak, a fenyegetéseknek vagy épp annak, hogy évekkel ezelőtt a gyerekeimet durván kiközösítették és nácizták miattam egy budapesti iskolában? Emiatt ma nemzetközi iskolába járnak, ahol alig tudja valaki, ki az apjuk.”

— mondta. Hozzátette, a jobboldal az értékekben hisz, a baloldalt pedig kizárólag az érdekei mozgatják.

Szerinte a patriotizmus nem a náciság szinonimája, a migrációval kapcsolatban pedig úgy fogalmazott:

„Ha egyszer kiengedjük ezt a szellemet a palackból, visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el.

Ez a lényegi kérdés, nem pedig a politikai bulvár kategóriába tartozó, sokszor felhánytorgatott jachtozások.

Szerintem a Fidesz a legkevésbé előnyös arcát mutatva is ezerszer különb, mint a szörnykoalíció a másik oldalon, akik bármikor képesek el- és kiárulni az országot idegen érdekeket szolgálva. Nem véletlenül fogalmazok sokszor úgy, hogy

a harmadik világháború zajlik.”

Hozzátette: ideológiai világjárvány van, ahol a lelkekért folyik a harc. Kifejtette nézeteit a „genderideológiáról”, és a nagy cégek cenzori tevékenységéről, Trump tiltását a Twitterről a kommunizmushoz hasonlította.

Örül annak, hogy rengeteg embert elérnek a bejegyzései, bár megjegyezte:

„Rákay Philip önmagában nem atomfegyver. Mindenkit én sem tudok elérni, megszólítani. Ezért bátorítok másokat is, álljunk minél többen a frontvonalba!”

Kifejtette, hogy ő egyáltalán nem tartja bűnös dolognak, hogy a jobboldalon kialakult egy vagyonos nagyvállalkozó-réteg.

„A fő kérdés tehát nem az: szereti-e valaki Orbán Viktort és kormányát vagy sem, jóval többről van szó. A történelem zsákutcájába vezető, haladónak hazudott, ám teljesen meddő, életellenes, globalista agyrém áll szemben a patrióta, családközpontú, keresztény világgal. Erről szól majd 2022.”

— fogalmazott.

(Magyar Nemzet nyomán)

 

Valódi Hírek