Orbán vadiúj angol honlapjáról kiderül, hogy remek böllér, és már két fogát is kiverték

Fun facts.

Megújult Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi, angol nyelvű honlapja — közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn.

A www.primeminister.hu-n és az orbanviktor.hu-n elérhető weboldal új, modern formában mutatja be Orbán Viktor életútját, személyes és politikai hitvallását, a kormányzás eredményeit — mondta a sajtófőnök.

Hozzátette: az új portálon elérhetőek angolul a legfrissebb miniszterelnöki beszédek, írások, és a nagy nemzetközi érdeklődésre tekintettel számos új tartalmi elemmel, érdekességgel is bővült az internetes felület.

A honlapon helyett kapott egy „Fun facts” menüpont is, ahol 25, eddig kevéssé ismert és érdekes tény tudható meg a magyar miniszterelnökről.

Megtudhatjuk például, hogy Orbán fiatal korában hokizott, és meccs közben kiverték két fogát, vagy hogy szerepelt már filmben, illetve hogy csirkecsomagolóként is dolgozott diákkorában.

Kedvenc dala a Hotel California az Eagles-től, hatévesen beleszívott egy cigarettába, és tizenötször látta már a Volt egyszer egy vadnyugat című filmet.

További vicces tényeket a miniszterelnökről >>ITT<< találsz.

 

Valódi Hírek