Ez most nem jött össze: Kudarcait is megosztja követőivel Novák „Gasztroblogger” Katalin

A családügyi miniszter élete sem csupa móka és kacagás.

A szemfülesebbek már észrevehették, hogy az utóbbi időben Novák Katalin Facebook-oldalán megszaporodtak a gasztrotartalmak. A családügyi miniszterünk mostanában már nem csak hétvégi sütkérezéseinek eredményét, de a recepteket is megosztja a követőivel,

ezzel is bizonyítva, hogy az igazi tüzes magyar menyecskék a munkában és a család körüli teendőkben egyaránt helyt állnak.

Pár napja a csúsztatott palacsinta titkaiba avatott be minket:

Még korábban croissant és arany galuska volt a menü, bár ez utóbbi sajnos kissé odaégett, két ablakpucolás közt biztosan megfeledkezett róla a miniszter:

A férjétől pedig kapott ajándékba egy sütőkurzust, ahol megtanult mindenmentes kelt tésztát készíteni, hál’ Istennek ennek az eredményét is megosztotta velünk:

Ám kiderült, hogy a sütőkurzuson tanultak sem mindig jönnek be, mert szombaton már kissé elkeseredett bejegyzést osztott meg az oldalán:

„Na, ilyen az, amikor nem sikerül egy sütemény… a múltkor tanultam meg, hogy lehet gluténmentes, cukormentes kalácsot készíteni, ezt próbáltam meg ismét, de nem is kelt meg a tészta rendesen, nem is lehetett vele dolgozni, nem is szépen sült meg. Az íze legalább finom…”

— írta. A követői megnyugtatták, hogy lehet valami ronda, ha mellette finom, és a gyerekeknek is biztosan nagyon ízlett.

A következő biztosan jobban sikerül, mi mindenesetre tűkön ülve várjuk a további recepteket!

 

Valódi Hírek