Pusztítóan kártékony, toxikus és férfigyűlölő vagy, eljönnél a műsorunkba? – Így néz ki egy interjúmeghívás a Pesti TV-nél

Ahogy a Pesti Srácok hívnak meg, nem hív meg úgy senki.

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Alapítvány alapítótagja meghívást kapott a PestiTV által sugárzott The Fair Right Vlog című műsorba.

A Varga Ádám által kiküldött meghívó így szól:

Nemrég találkoztam az általatok üzemeltetett Facebook oldallal, ami nemcsak hogy demagóg, toxikus és férfigyűlölő, de pusztítóan kártékony, hazug és nyugatról importált szeméttel árasztja el az oldal látogatóit, mindent egy valós problémára való reflektálásnak álcázva.

Ha komolyan gondoljátok azt a sok féligazságot, amit az oldalatokon hirdettek, akkor, gondolom az sem okozna gondot, ha ezeket a nyilvánosság előtt is meg kellene védeni, az oltalmazó buborékotokon kívül.

Ennek kapcsán írom most ezt a levelet, ugyanis szeretnélek meghívni a The Fair Right Vlog c. műsoromba, amennyiben kamerák előtt is vállalod az oldalon hirdetett illúziókat.

Ilyen, mikor valaki már a meghívóval tökéletesen jellemzi magát, anélkül, hogy ezt észre venné: őszinte és hiteles képet sikerült festeni.

Külön megjegyzendő, hogy míg a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalát 50.000 ember követi, addig a PestiTV jobb napjain ennek a felét sem produkálja nézettségszámban.

Íme a poszt:

Valódi Hírek