A kisvárdai sportigazgató szerint a focisták feleségei miatt szerepelt le a csapat (+videó)

Rajtuk kérte számon a gyenge teljesítményt.

A játékosok barátnőin és feleségein kérte számon a gyenge teljesítményt a kisvárdai focicsapat sportigazgatója, Révész Attila.

A felvétel, amelyben a sportigazgató az MTVA sportműsorának nyilatkozik, pénteken kezdett futótűzszerűen terjedni a Facebook-on.

Mivel nehéz az elmondottakból bármit is kiemelni a többi gyöngyszem rovására, így változtatás nélkül, szó szerint közöljük, hogy mit mondott ez a derék ember. Elvégre hétfőn nőnap.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket, beszéltem velük, és

tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét.

Én nagyon bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésen már ebből érteni fognak. Mindenkihez természetesen más hangon kellett viszonyulni és szólni, de ők azt vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a barátokkal-férjekkel, hogy nekik az elsődleges a jó teljesítmény leadása. (…)

Nyilván olyan részletesen nem szeretnék belemenni, mert voltak olyan diszkrét kérdések is, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak, de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük, hogy most már jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a kisgyerekeikkel és a kutyával a városban sétálnak majd és jól érzik magukat, hanem azt, hogy

a férjüket otthon engedik aludni, akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez, mert ez nagyon sok esetben előfordult.

Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni.”

Íme a videó, az inkriminált rész kb. 18 percnél kezdődik:

Valódi Hírek