Megmagyarázta a kormány, miért egy alkatrészbolt hozta le elsőként a szigorítás részletszabályait

Gyurcsány!

Amit arról a Nyugati Fény is beszámolt, Hadházy Ákos fedezte fel egy autóalkatrész-kereskedés honlapján a szigorító rendelet részletszabályait pénteken, még mielőtt azok a Magyar Közlönyben megjelentek volna.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben reagált a képviselő bejegyzésére:

„A baloldali képviselő az öt perc hírnév érdekében ismét hazudott. Az által beharangozott dokumentum ugyanis egy hamisítvány, nem ugyanaz, mint ami a Magyar Közlönyben megjelent.

Ismételten kérjük a Gyurcsány vezette baloldalt, hogy ha már a védekezést nem segítik, legalább ne hátráltassák azt álhírek gyártásával.”

— írták.

Ha valaki összehasonlítja a két szöveget (itt az alkatrészbolt, itt pedig a Magyar Közlöny verziója), annak a számára kiderül, hogy szinte szóról szóra ugyanazt tartalmazzák, a különbség csupán annyi, hogy a Közlönyben megjelent szöveg egy bővített változat — például a jogkövetkezmények részletesebben vannak ismertetve benne.

Az is tény továbbá, hogy az alkatrészbolt oldalán körülbelül egy órával korábban fent volt a rendelet, mint ahogy a Magyar Közlönyben megjelent. Kérdés,

hogyan lehet hamisítvány valami, ami előbb jelent meg, mint az eredeti?

 

Valódi Hírek