D. Nagy Lajos megborult: Szerinte sötét háttérhatalmak tiltották le a Facebookos koncertjüket ideológiai alapon

A Bikini frontembere összeesküvést gyanít az eset mögött.

Szombat este a Bikini online közvetítést tervezett a Facebookon, de ez sajnos nem valósult meg. A zenekar közleményt adott ki a rajongóknak, akik hiába várták az ígért koncertfilm-vetítést és az interaktív közönségtalálkozót, amire be is fizettek.

A közvetítés pár perc után szakadt meg, a zenekar szerint a Facebook tiltotta le.

„Kedves Bikini-rajongók, akik jegyet vásároltatok az ‘Egy este a Bikinivel’ online eseményre!

Szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki nem azt kapta, amire számított, amiért fizetett. Sajnos roppant bonyolult a helyzet, a részleteket a lehető leggyorsabban igyekszünk elétek tárni. Annyit elárulhatunk, hogy nem fogjuk annyiban hagyni a történteket, mert mi se tudtuk azt adni, amit szerettünk volna.

Akik jegyet vásároltak, azok hozzá fognak jutni a teljes adáshoz, ennek technikai kivitelezésén folyamatosan dolgozunk, és minden érintettet tájékoztatni fogunk a részletekről. Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket. És egyben annak a gigacégnek a nevében is elnézéseteket kérjük, amely felültetett mindannyiunkat, és amelynek egyetlen ügyintézőjét se sikerült elérnünk, hiába keresgéltünk, próbálkoztunk. Folyt. köv…”

A Blikk megkérdezte a zenekar frontemberét, D. Nagy Lajost az esetről, aki azt mondta:

azonnal észlelték, hogy megállt a közvetítés, először nem is értették, mi történt. Átmentek a Youtube-ra, oda pedig tudtak menni a rajongók is.

„Egyszerűen letiltottak, elnémítottak minket. Meggyőződésem, hogy sötét háttérhatalmak tevékenysége ez, nagyon komoly szűrők figyelnek, hogy ideológiai alapon tiltottak le minket. A Facebook arra hivatkozott, hogy tulajdonjogot sértünk, mert nem a miénk a zene, amit játszunk. Hát, akkor kinek a tulajdona, ha nem a Bikinié?!”

— mondta a zenész a lapnak.

 

Valódi Hírek