Miért pont a Knup cipők a legkeresettebbek?

A Knup sneaker cipők sikertörténetét mi sem bizonyítja jobban, minthogy egyre több viselője jön szembe velünk az utcán, boltokban, parkokban.

A Knup brand tulajdonosa az Ailiagroup cégcsoport, a világ több pontján rendelkező gyártósorral rendelkező megavállalatként van jelen a divatcipő piacon. Erősségük a magas minőség és az, hogy a cipők nagy számú előállításán túl minden évben előrukkolnak innovatív megoldással is.

A 2020-as évben a Borgo lett Magyarország legnagyobb forgalmat bonyolító online áruháza a Knup márka eladásában. Nézzük, mi az oka töretlen térnyerésének a divatcipők piacán!

Minőségi elismerés

Az Ailiagroup cég nagyságát önmagában jelzi az 5000 négyzetméteren folytatott kutatási és fejlesztési tevékenységek sora, továbbá az évről évre jobb és újabb technológiai megoldások keresése és alkalmazása a cipőgyártás folyamataiban.

A minőségbiztosítási rendszerük is rendkívül magas és ISO 9000, ISO 14000, OHSAS 18000 követelményeknek megfelelő, ami a legmagasabbak közé tartozik.

Több mint 300 ezer négyzetméteren, automatizált és robotokkal kiegészített gyártósorok mellett 4000-nél több munkatárssal dolgoznak. Az eredmény nem is marad el, évente 28 millió cipőt adnak el a világ számtalan országába.

A magas minőségi követelményeknek való megfelelés és a piaci helyzetük elismeréseként a Knup márka megkapta a „Fujian Province Famous Brand” címet.

Borgo és Knup sikeres együttműködése

A minőséget és a divatos megjelenést szem előtt tartva került a Borgo kínálatába két évvel ezelőtt pár modell, tesztelve, hogy a vásárlói oldalnak elnyeri-e a tetszését. Első körben tíz modellt választott be a cég a kínálatába a Knup sneakerei közül.

Hamar kiderült, hogy a limai, sydneyi és fujiani gyökerekkel bíró anyacég minőségi sportcipői a hazai vásárlókat is elvarázsolták. Köszönhető ez nagyrészt az általuk megvalósított innovatív i-CAX talprendszernek. Ez a technológia egy könnyed légtalp megoldás, amivel végtelenül kényelmes cipőt alkottak.

Attraktív megjelenés megfizethető áron

A minőségi anyaghasználat, a design és a kényelem mellett a megfizethetőség is fontos szempont, de ebben is jól teljesít a sneakerek piacán a Knup. Erről árulkodnak az eladási adatok és az is, hogy egyre több vásárló keresi ezt a márkát.

A Knup modellek megjelenésben, anyaghasználatában és olyan rejtett megoldásokban, mint a kopásmentesített fűzőlyukak is bátran követik a trendeket. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy fele annyi garanciális probléma adódik a Knup cipőivel, mint más, ismertebb márkák esetében.

Minden ismert és felsorolt tulajdonságán túl fontos tudni, hogy a Knup termékek a hétköznapi, könnyed szabadidős tevékenységekhez való cipők. Hobbi edzéshez tökéletes választás, de ha komolyabb babérokra vágynál a sportban, akkor érdemes beruházni egy professzionális darabra.