Semjén vadászati kiállításáról kérdezett Vadai, olyan alpári leugatást kapott válaszként, ami még a Fidesztől is váratlan

Mellbevágó stílus egy közpénzből fizetett közszolgáltól.

Nem a meghirdetett ütemben készül a Kovács Zoltán által koordinált Vadászati Világkiállítás.

A Népszava

„Decemberig kellett volna felhúzni, de még teteje sincs a több tízmilliárdos vadászati világkiállítás épületének”

című cikkében arról írt, hogy a kőbányai Hungexpo területén 2019-ben láttak neki a teendőknek, Kovács Zoltán, a lebonyolításért felelős kormánybiztos pedig azt ígérte, hogy 2021 tavasz végére megújul a környék.

Ehhez képest amikor az Átlátszó munkatársai megnézték a helyszínt, azt tapasztalták: a kerítésen függő tábla szerint az új kongresszusi központ várható befejezése 2020 decembere volt, azonban még teteje sincs az épületnek.

Az ügy kapcsán Vadai Ágnes (DK) írásbeli kérdéssel fordult a kormányhoz

„Miért megy jobban a Twitter kezelése Kovács Zoltánnak, mint a koordináció?”

címmel, amelyben arról érdeklődött, hogy mikor készülnek el a kiállítás épületei és mikor tartják meg a rendezvényt.

Az írásbeli kérdésre a szokásosnál is alpáribb leugatással reagált Schanda Tamás államtitkár, aki a felvetett kérdéseket nem is érintette kirohanásában.

Schanda „válaszát” szó szerint idézzük a Parlament honlapjáról:

„A Hungexpo felújítása már már az önök által vezetett baloldali, (ex)kommunista kormányok alatt is időszerű lett volna, de sajnos mással voltak elfoglalva.

Azzal, hogy az emberek közé lőjenek, megszorításokkal megkeserítsék a magyar emberek életét, hogy elvegyék a 13. havi nyugdíjat, a családtámogatásokat, és hogy tönkretegyék és kizsákmányolják az országot.

Tájékozottságát, felkészültségét, és az ország ügyeihez való hozzáállását pedig mi sem mutatja jobban, hogy még egy internetes böngészőt sem képes megnyitni, és rákeresni dolgokra.”

(via K-Monitor)

Valódi Hírek