Dobrev Kláráék vittek védőruhákat az időseknek, mert Kásler most Mátyás királlyal van elfoglalva (+videó)

Prioritások.

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, az Európai Parlament alelnöke, Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője, Cserdiné Németh Angéla, a XV. kerület DK-s polgármestere és Hajd László, a DK kerületi országgyűlési képviselője védőruhákat vitt egy helyi időseket ellátó intézménybe.

„Egésztestes védőruhákat hoztunk a házi segítségnyújtásban résztvevő szociális dolgozóknak, hogy így köszönjük meg azt a munkát, amit nap mint nap végeznek értünk, szüleinkért és nagyszüleinkért.

Most, amikor a kormányzat nemcsak a legkiszolgáltatottabbaktól fordította el az arcát, hanem az egészségügyi és szociális dolgozóktól is, jól jön minden ilyen segítség” – mondta Barkóczi.

Dobrev Klára arról beszélt, hogy minden embert az minősít, hogy bánik a szüleivel. „Ebből következik az is, hogy minden nemzetet, országot az minősít, hogy bánik az idős emberekkel.”

Az EP-képviselő szerint

habár a kormány az elmúlt egy évben rengeteg pénzt kapott az Uniótól arra, hogy a járvány idején támogassa az egészségügyi és szociális intézményeket, az iskolákat és óvodákat, ehhez képest ezek az intézmények „alig kaptak valamit”.

Dobrev elmondta, a DK ezzel a jelképes adománnyal szeretne segíteni és köszönetet mondani a XV. kerületi idősotthonnak azért, ahogy az elmúlt egy évben dolgoztak és védték az emberek életét.

„Még egy picit legyenek erősek, mert nagyon remélem, hogy nemsokára legyőzzük a vírust. És azt is ígérem, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy legyőzzük azt a kormányt, ami nem volt hajlandó az elmúlt egy évben arra, hogy segítsen önöknek megmenteni az életeket” – jelentette ki Dobrev Klára.

ű

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/01/25/kasler-szerint-a-jarvany-elleni-vedekezes-fontos-resze-matyas-kiraly-osszelegozasa

Valódi Hírek