Orbán a karmelita kolostor fügepálinkájával köszöntötte Nagy Ferót a születésnapján

A rocklegenda hálás, hogy a miniszterelnöknek eszébe jutott a születésnapja.

Nemrég ünnepelte 75. születésnapját Nagy Feró. A rockzenésszel ezen alkalomból és a most megjelent tribute albumával kapcsolatban kereste meg a Rockstation blog.

A nemzet csótánya elmondta, hogy nagyon jólesett neki Orbán Viktor köszöntése, és az, hogy

a miniszterelnök úr észreveszi, hogy születésnapom van és foglalkozik vele„.

A Beatrice frontembere elmondta, hogy szerinte olyan fügepálinkát kapott ajándékba a miniszterelnöktől, aminek a fügéjét a karmelita kolostorban termelték.

A rocksztár elmondta, hogy bár olyan rajongói, akik „elmentek másik irányba„, felköszöntötték őt, az ismert baloldali politikusok nem.

Az a zenészt nem érdekli, hogy valakit zavar, hogy Orbán felköszöntötte őt.

Nagy Feró büszke rá, hogy a tevékenységét „összefogta” a zenésztársadalom, és „Ákostól Bródyig mindenki megtisztelt azzal, hogy rajta van ezen a lemezen„. A születésnapos zenész kijelentette, hogy a zenészek politikai identitástól függően összetartoznak, és ez „egy nemzeti minimum„.

A zenész kijelentette, hogy egy „nála tehetségtelenebb” nem mondhatja meg neki, hogy mi az a rock és mennyit szerepelhet a bulvármédiában.

Szerinte minden általa elvállalt műsorban önmagát adta, még a Pappa Pia című filmben is.

Amikor mentor voltam, én voltam a legjobb mentor. Mit kell erről beszélni? Ja, hogy valakinek ez nem tetszik, mert ő egy szerencsétlen egyvágányú zenész? Hát, az az ő baja!” — nyilatkozta a rocker.

(rockstation.hu nyomán)

Valódi Hírek