Dr. Komáromi Zoltán: Tömeges emberkísérletet végez a kormány (+videó)

Káosz, ámokfutás, hazárdjáték a kínai vakcina engedélyezése.

Amit a kormány a kínai vakcina engedélyezése körül művel, az nem egyszerű káosz, hanem emberéleteket veszélyeztető ámokfutás, tömeges emberkísérlet — mondta Dr. Komáromi Zoltán, a DK egészségpolitikusa a párt pénteki online sajtótájékoztatóján.

Azok után, hogy az egész ország felháborodott azon, hogy a szakembereket átlépve, saját hatáskörben kívánja engedélyezni a kormány a kínai vakcinát, az operatív törzs közölte, hogy az OGYÉI kiadta az engedélyt a Sinopharm oltóanyagára.

Komáromi szerint világos a képlet:

Orbán Viktor kiadja a parancsot a vakcina engedélyezésére, és ha a hatóság ezt nem akarja, akkor a kormány kijelenti, hogy nem is kell engedély.

Hiába a közfelháborodás, mégis kikényszerítik az engedélyt a hatóságtól.

Ez nem kormányzás, ez káosz és ámokfutás — fogalmazott a politikus.

A DK szerint döbbenetesen felelőtlen és veszélyes, hogy a kormány politikai nyomásgyakorlással csikar ki egy engedélyt egy olyan vakcinára, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség nem vizsgált és nem engedélyezett.

Ez ugyanis nem más, mint hazárdjáték — vélekedett Komáromi.

A Demokratikus Koalíció továbbra is oltáspárti, de a véleményük az, hogy az Európai Gyógyszerügynökségnek kell döntenie a különféle oltóanyagok használatáról.

Ebben a formában a sürgős, önhatalmú engedélyezés egy emberek millióit veszélyeztető felelőtlen ámokfutás, tömeges emberkísérlet, ami minden magyarra veszélyt jelent.

A párt azt kéri, hogy minél többen oltassák be magukat, de kizárólag olyan vakcinával, amit ellenőrzött és engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

A teljes videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek