A korábban az SZFE-t gyalázó Velkovics Vilmos megszólalt: „Tanítani fogok az egyetemen, nagyon jó intézmény lesz”

El tudjuk képzelni.

Velkovics Vilmos, a Hír TV, korábban az Echo TV műsorvezetője közösségi oldalán megerősítette, hogy valóban tanítani fog az SZFE-n.

Péntek este a Nyugati Fény közölte elsőként azt a listát, amelyen az SZFE új oktatói szerepelnek. Azóta a nevek közül többen is megerősítették, hogy igaz a hír, többek közt Szarvas József a Népszavának.

Velkovics Vilmos ezt írta szombaton a Facebook-oldalára:

„Hogy reagáljak a sajtóhírekre:
Igen, tanítani fogok az új SZFE-n.
Igen, nagyon jó intézmény lesz.
Hiszek benne, hogy a diákok tanulni akarnak, mert ez egy oktatási intézmény.
Közben maradok a HirTV képernyőjén is.
Koszonom”

A műsorvezető a Hír TV szilveszteri adásában Bayer Zsolttal karöltve, fröcsögve és gyalázva röhögött az egyetemfoglalókon, az inkriminált rész a 19. perc körül kezdődik a videóban:

Velkovics és a Hír TV az egyetem egyik régi oktatójával, Janisch Attilával is perben állt, mivel a Hír TV-ben valótlanul állította Janischról, hogy egy Magyar Narancsban megjelent publicisztikában balliberális oktatási csúcsintézménynek nevezte az SZFE-t.

A pert információink szerint Janisch Attila filmrendező a napokban másodfokon is megnyerte.

Velkovics készítette még az Echot TV-n Kálló Dániellel, a Független Diákparlament elnökével azt az „interjút”, amelyben gyalázatos módon leckéztette interjúalanyát, a videót a csatorna később mindenhonnan törölte.

Az SZFE-sekről a műsorvezető korábban azt írta Facebook-oldalán:, hogy az SZFE-n nem lehet az művész, aki nem baloldali:

Velkovics minden valószínűség szerint a jövő televíziós szakembereit fogja majd „oktatni”.

 

Valódi Hírek