Németh Szilárd durván beleszállt Fekete-Győr Andrásba: Ajánlom neki, hogy tegye le az esküt, legyen katona

Így reagált az Orbán Gáspár elitkatonai képzésével kapcsolatos hírekre.

„Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt. Legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája.

Mi mindent megteszünk és biztosítunk ahhoz, hogy “a magyar hazának önfeláldozó, feltétlenül kötelességtudó, minden körülmények között egyenes, szerény életmódhoz szokott, jövendő hivatásáért rajongó, lova­gias gondolkodású, ízig-vérig magyar tiszt” lehessen belőle”

– írta Németh Szilárd, honvédelmi államtitkár csütörtök este a Facebook-oldalán.

Németh hozzátette, a Momentum elnöke a hazai és külhoni katonai kiképzése után

„végre olyan férfivá válhatna, aki nem füstbombákat hajigál a rendőrökre, aki nem az árva gyerekek karácsonyi ajándékainak felgyújtására sarkall, aki nem a románok szekerét tolja Erdélyben,

aki a pandémiás veszélyhelyzetben nem hazudozik össze-vissza, aki képes a többi magyarral összefogva együttműködni a koronavírus leküzdése érdekében”.

“Életem árán is megvédem!”

Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is…

Posted by Németh Szilárd on Thursday, 14 January 2021

A honvédelmi államtitkár mindezt az után írta, hogy Fekete-Győr András is kifejtette véleményét azzal a ma megjelent hírrel kapcsolatban, hogy Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár egyike annak a három magyar kiválasztottnak, aki a brit katonai elitakadémián a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián képezhette magát a negyvenmilliós állami ösztöndíjból.

A momentumos pártelnök ezzel kapcsolatban azt írta, „(…) annak a lélektana érdekel, amikor egy politikus bűnök tucatjait elkövetve százmilliárdossá válik, de még a fia taníttatására sem ebből a rengeteg pénzből költ – hanem azt is velünk fizetteti ki. Akkor minek a pénz? Hobbiból lop? Jacht előbb lesz belőle, mint tandíj? Egymillió forintos öltöny pipa, de a fiacskánk egyetemét fizessék ki a magyar állampolgárok?

Komolyan mondom, az eszem megáll. Az lenne a minimum, hogy a miniszterelnök szól a fiának: ne pályázzon minisztériumi ösztöndíjra, mert én vagyok a miniszterelnök, tudod, a miniszterek vezetője, tehát utasíthatom a minisztert, és rosszul venné ki magát, majd inkább kifizetem én. De nem. Ők még ezt sem tudják megállni. Orbán Viktor szerintem az utolsó ellopható ötforintosért is képes lenne bűncselekményt elkövetni”.

GÁSPÁR ÉS A BRIT KATONAI ELITKÉPZŐ: ORBÁN VIKTOR AZ UTOLSÓ ELLOPHATÓ ÖTFORINTOSÉRT IS KÉPES LENNE BŰNCSELEKMÉNYT…

Posted by Fekete-Győr András on Thursday, 14 January 2021

Valódi Hírek