Fidesz-trollok förtelmes gyalázkodását kell elviselnie Lengyel Tamásnak újévi Áder-paródiája miatt (+fotó)

Előtört a fideszes kultúra.

Összegyűjtötte a színművész, milyen kommenteket kapott a dumaszínházas szereplése miatt — írta meg a szeretlekmagyarorszag.hu.

Lengyel Tamás egy képre gyűjtött minden kommentet, amit azután kapott, hogy szerepelt a Dumaszínház újévi köszöntőjében, a képet pedig közzétette Instagram-oldalán.

A színész a paródiában egy lepusztult háttér előtt az elmúlt egy évben a hazai közéletben felbukkanó fszereplőket köszöntötte. Megemlítette az egész Kambodzsát megfertőző Szijjártó Pétert, a “kaszkadőr” Szájer Józsefet, a kerékpáros Karácsony Gergelyt és a „mindannyiunk megtakarítását kezelő” Mészáros Lőrincet is.

A videót itt tudod megnézni:

A paródiavideóra gyalázkodó kommentek özönét kapta a Fidesz kommentelőitől.

Közösségi oldalán erre reagálva úgy fogalmazott:

“Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakulturáról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély”

A fotót és a teljes bejegyzést itt tudod megnézni:

(szeretlekmagyarorszag.hu nyomán)