Véresszájú Trump-fanatikust bíztak meg Orbánék az amerikai kapcsolatok építésével

David Reaboi agresszíven nyomuló LMBTQ-közösségekről beszélt egy interjúban.

Tízmillió forintért bízta meg a kormány David Reaboi cégét, akiknek a feladata az amerikai kapcsolatok építése.

A lobbista már tavaly óta tevékenykedik az államokban, ám hogy mit is csinál pontosan, arra csak most adott választ a Magyar Nemzetnek.

Reaboi egyik fő feladata új szövetségeseket találni az amerikai konzervatívok között.

Szerinte sok amerikai szimpatizál a magyar kormánnyal és követné a magyar utat:

a családpolitika, a bevándorláspolitika és a Soros György elleni kitartó harc is tetszik nekik. A lobbista azonban úgy érzi, még több támogatóra szert tudna tenni az Orbán rezsim, ha nem „a balliberális médiumok által megkonstruált, torzításokkal és csúsztatásokkal teli Magyarország-képpel” találkoznának. Ezért célja ennek a nézőpontnak a megszüntetése.

Reaboi az interjúban arról is beszél, hogy szerinte Donald Trump Ronald Reagan óta a valaha volt legjobb amerikai elnök és bőszen hangoztatja, hogy a választásokat elcsalták. Mindezt nem azért teszi, mert közvetlenül is együtt dolgozott volna a leköszönő elnökkel: a híresztelésekkel ellentétben ő csupán egy 30-40 fős agytröszt tagja volt, amely különböző nemzetbiztonsági kérdésekben tanácsokkal látta el az amerikai kormányzatot.

Azt is megjegyzi, a be nem hódoló jobboldali kormányokat komoly próba elé állítja majd Joe Biden „kék zsarnoksága”.

A lobbista szerint „hülyeség” a Fideszt antiszemitizmussal vádolni, zsidó származásúként különösen felháborítónak tartja, hogy a baloldal ezt a kifejezést használja a regnáló hatalomra. Mint kifejtette: “Vegyük például Brazíliát és az erősen jobboldali Jair Bolsonaro elnököt, vagy Izraelt és a szintén jobboldali Benjamin Netanjahut, de idetartozik Lengyelország is. Ők mind szembemennek azokkal a nemzetközi baloldali erőkkel, amelyek istenítik a bevándorlást és az LMBTQ-közösségek agresszív nyomulását. Ezek ellen az országok ellen használják előszeretettel fegyverként a jogállamisággal kapcsolatos vádakat.”

(Magyar Nemzet nyomán)

Valódi Hírek