Most érkezett: Megszólalt az Újpesten megkéselt rendőrjárőr

Üzent az érte aggódóknak.

„Nagyon köszönök minden támogatást, állapotom miatt nagyon megterhelő olvasni is a jó kívánságokat, nem is tudok egyelőre mindenkinek válaszolni, de pótolni fogom.” — üzent a Zsaruellátó Facebook-csoportnak és az érte aggódóknak üzent a szenteste Újpesten megkéselt járőr.

„Kedves Zsaruellátó és minden értem aggódó tag, az Újpesten késsel megszúrt rendőr vagyok. nagyon köszönök minden támogatást, állapotom miatt nagyon megterhelő olvasni is a jó kívánságokat, nem is tudok egyelőre mindenkinek válaszolni, de pótolni fogom. Körülményekhez képest jól vagyok, már néhány lépést segítséggel megtettem, de még nagyon sok cső áll ki belőlem amik akadályoznak. Édesapám mondta, hogy mennyien aggódnak értem és ezért nagyon hálás vagyok, igyekszem ebből erőt meríteni. Köszönettel Peti” — írta a csoportnak.

A 26 éves őrmestert vasárnap meglátogatta az országos és a budapesti rendőrfőkapitány, villetve az újpesti rendőrkapitány is, akik elvitték neki kollégái személyes videóüzenetét is. Parancsnokai biztosították arról, minden segítséget meg fog kapni a felépülésben. A BRFK azt is közölte, hogy

sokat javult állapota.

A járőrpárost szenteste riasztották az újpesti, Kassai utcában található 10 emeletes házba, miután a lépcsőházban egy férfi késsel őrjöngött, miközben az ajtókat rugdosta. Ekkor támadt rá a rendőrre, akit életveszélyesen megsebesített. 23 éves kolléganője csak lelőtte az ámokfutót, így megmentve társa életét.

(Népszava nyomán)

(kiemelt kép: police.hu)

Valódi Hírek