Bagi Iván az Origo híreiből gyártja a paródiáit, de beszélt a konzervatív értékrendről és Nagy Feróról is

A nemzet csótánya a NER főhumoristájával forgat videóklipet a keresztényi szeretet jegyében.

Interjút adott Bagi Iván a kormányközeli Mediaworks tulajdonában lévő Vasárnap Reggel című újságnak. A humoristát aktuális munkáiról, műsorairól és újévi terveiről kérdezte a lap riportere.

Bagi beszámolt arról, hogy éppen videóklipet forgat Nagy Feróval, aki régi barátságot ápol a humoristával. A kormány kedvenc humoristája régóta tervezgette, hogy

a koronavírus-járvány miatti nehézségek leküzdését segítve dalt ír.

Nagy Feró rögtön igent mondott a felkérésre, és a köztük lévő kémia miatt rendkívül jó hangulatban teltek a stúdiómunkák. A dalhoz videóklip is készült, amely az Origón lesz elsőként látható szilveszterkor.

A klipben Bagi saját magát fogja alakítani, és bár vicces a szerepe, a dal mondanivalója meglehetősen komoly.

A humorista szerint fontos, hogy az ember edzésben tartsa a humorérzékét, különben az „akár el is sorvadhat„. Bagi Iván szerint a humornak nem kell értéksemlegesnek lennie, ő pedig

büszkén vallja magát keresztény-konzervatív szórakoztatóipari szereplőnek.

Úgy véli, hogy a koronavírus-járvány nem nehezített a helyzetén, épp ellenkezőleg: számos témaötletet adott neki.

Bagi általában az Origóról szokott hírmorzsákat szemezgetni, és közülük a szerinte legabszurdabbakat szokta karikírozni. Mindemellett azonban „teljesen légből kapott álhíreket” is gyakran kitalál csapatával.

A humorista jövőre folytatja műsorait, többek között a Nacsa Olivérrel közös Bagi-Nacsa Orfeuma című sorozatot. Jövőre egy új könyvet is ki szeretne adni, emellett pedig az énekhangját is csiszolni szeretné, mert sokáig „nem találta a saját hangját„.

(delmagyar.hu nyomán)

(Címlapfotó: TV2)

Valódi Hírek