Szájer elvtársa nagyon boldog, hogy bekerült az alaptörvénybe az „anya nő, apa férfi”

Soros, gender, migráns, soros, migráns, migráns, GYŐZELEM, Soros, gender.

A haza, a családok és a gyermekek védelmének, illetve a „kamupártokkal” szembeni fellépés lehetőségének megerősítéseként értékelte a Fidesz kommunikációs igazgatója a keddi parlamenti szavazások – köztük az alaptörvény módosításának – végeredményét sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hollik István azt mondta: „ahogy arra a számítani lehetett”, a baloldal nem szavazta meg egyik törvényjavaslatot sem. Ezzel – mint fogalmazott – egyértelművé tették, hogy „eszük ágában sincs megvédeni” az európai keresztény kultúrát, „gyermekeink jogait” és a hagyományos családi értékeket.

„A baloldal számára Soros és a migránsok nagyobb érték, mint a haza, a családok” – hangoztatta a kormánypárti politikus, azt is megjegyezve, hogy

„a gyermekek változtatható és zavaros fogalmak” a baloldal számára.

Közlése szerint egyértelmű, hogy mi Soros György megrendelése: „bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevándorlókontinenst Európából”. Ehhez a tervhez pedig szükség van arra, hogy a nyílt társadalom vélt értékeit beépítsék a magyar jogrendszerbe is – jelezte a fideszes politikus, majd leszögezte: az alaptörvény megerősítésével ennek szabtak most gátat.

Értékelése szerint az alaptörvény-módosítással védelmet kaptak olyan alapértékek, amelyeket a „szélsőséges balliberális eszmék folyamatosan ostrom alatt tartanak”.

A kormány aggodalommal látja, hogy „a liberális gender-szemlélet erőszakos terjedése egész Európában jelen van”, és veszélyezteti „gyermekeink” testi-lelki fejlődését.

Ezért az alaptörvény családvédelmi záradékában rögzítették, hogy a gyerekeknek joguk van születési nemüknek megfelelő önazonossághoz – ismertette Hollik István, azt is hangsúlyozva: „nem lehet vita kérdése, hogy az anya nő, az apa pedig férfi”.

Hozzátette: a gyermekeknek ugyancsak joguk van ahhoz, hogy a nemzeti identitáson és a keresztény kultúrán alapuló értékrend szerinti nevelésben részesülhessenek.

A kormánypárti politikus beszámolt arról is, hogy a jövőben az alaptörvényben meghatározott különleges jogrend hat esete helyett három lesz.

„Ezzel Magyarország biztonsága erősebbé vált a rendkívüli helyzetekben” – mondta.

Kitért arra is, hogy az átláthatósági záradék elfogadásával alkotmányos szinten rögzítette a parlamenti többség a közpénz fogalmát. „Közpénz minden, ami az állam bevétele, kiadása vagy követelése” – jelezte, hozzátéve, a pontos meghatározással adós volt a magyar közjogi rendszer.

A választási törvény módosításával a kormánypártok legfőbb céljának nevezte „a színtiszta pénzlenyúlás céljával alakult kamupártok” választási indulásának megakadályozását.

Újságírói kérdésre, hogy a Fidesz-KDNP miért nem támogatta Szabó Tímeának (Párbeszéd) a választási törvényhez benyújtott módosító indítványát, Hollik István úgy válaszolt: megítélésük szerint az „fércmunka, jogi félmunka”.

Mivel az csak Pest megyében módosította volna a választókerületi határokat, számos más helyen, „ahol ezt meg kellett volna tenni”, viszont nem – jegyezte meg.

Szájer József ügyére utaló újságírói kérdésre a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: Szájer József „levonta az egyedüli helyes következtetést”, lemondott tisztségeiről és távozott a közéletből, de – mint hangsúlyozta – „ez egy cseppet sem tántorít el bennünket attól, hogy az európai keresztény kultúra ma támadás alatt áll, és azt meg kell védeni”. „A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz” – szögezte le.

Valódi Hírek