Elképesztő: Szijjártó telefonon zaklatja a román állampolgárokat, hogy a Fidesz zombipártjára szavazzanak (+videó)

Leleplező felvétel került elő a gépi telefonhívásokról.

Durván beavatkozik a román választásokba Szijjártó Péter magyar külügyminiszter – derül ki Victor Ponta román exkormányfő videójából.

Ponta arról osztott meg egy felvételt, hogy Szijjártó automata telefonos üzenetekkel zaklatja a román állampolgárokat, hogy azok a Fidesz zombipártjává tett RMDSZ-re szavazzanak a vasárnapi román választásokon.

Victor Ponta felháborodottságának adott hangot, hogy egy másik ország külügyminisztere ilyen módon avatkozik bele Románia belügyeibe.

A felvételen hallható, hogy Szijjártó az alábbi üzenettel hívogatja a román választókat:

„Szijjártó Péter vagyok, Magyarország külügyminisztere. Remélem jó egészségben vannak, bizony nehéz idők ezek, és az erdélyi magyarság nagyon kemény és komoly feladat előtt áll.

Most vasárnap el fog dőlni, mekkora lesz a magyarság súlya a román törvényhozásban, és ez bizony az ön szavazatán is múlik. A magyar kormány segítsége sokkal többet ér, ha a magyaroknak erős képviselete lesz Bukarestben.

Ezért arra kérem önt és családját, hogy menjen el választani, és támogassa a magyar egységet, szavazzon az RMDSZ-re. Vasárnap győzzön a magyar összefogás! Hajrá, magyarok, hajrá, RMDSZ!”

Itt a videó:


.

Valódi Hírek